Goed product, snelle levering en juiste omschrijvingen.

Snelle en nette levering, goed verpakt

Alles zoals beschreven, levering zoals op de website. Nog een extra gratis Monelli doek erbij gekregen, heel netjes!

Snel en netjes verpakt geleverd.

Aan de late kant besteld waardoor ik niet meer de verwachting had dat het pakket de volgende dag geleverd zou worden. Toch kreeg ik een paar uur later een melding van PostNL dat er een pakket voor me was. De volgende dag werd deze netjes bezorgd, je kon bij het openen van de doos zien dat er zorg was besteed bij het inpakken. Zeer netjes allemaal, de volgende keer bestel ik hier weer!

Fantastisch bedrijf een plezier om mee te handelen

Beste bedrijf om online aan te kopen ,enorme keuze in producten

Altijd snelle leveringen

Carclean heeft altijd snelle leveringen en snelle reacties op email en whatsapp. Ben daarom ook al 7 jaar klant van Carclean.

Clean.. and fast

Geen gezeur goede producten.. snelle levering.. 100+ punten.

Fijn om in één oogopslag te zien wat de ervaringen van anderen zijn

Daar baseer ik vaak mijn aankopen op.

Heb alle producten van gyeon hier gehaald! Alles uitstekend snel en netjes verpakt geleverd! Na mijn 1ste ervaring suoer bedrijf! Bedankt voor de goede service!

Goed assortiment, geen fouten bij levering en ook snel geleverd

Goede snelle levering

Goed product en zeer snelle levering. Hier koop ik zeker weer!

One Stop Show voor carcleaners

Mijn go-to webshop voor alle carclean materialen. Overzichtelijke en gebruiksvriendelijke website, service die je mag verwachten tegenwoordig, snelle leveringen en transparante communicatie!

Meedenken!

Ik belde en er werd echt met mij meegedacht. Doorgevraagd. En daarna advies gegeven over welke producten ik het beste kon gebruiken voor het cabrio dak!

Goede service ook aftersale

Weten waar zij het over hebben en geven goed advies. Ook na de verkoop nog steeds een goede service. TOP

Goede ervaring

Snel geleverd ,zou nog iets meer merken willen zien

Het zaken doen met Carclean ervaar ik als zeer prettig

Ik bestel zeer graag bij Carlean om het grote assortiment en de goede service

Altijd snel bezorgd

Alle producten komen in goede kwaliteit, onbeschadigd en altijd de volgende dag na bestelling binnen

Perfect. Snelle verzending. Vlot contact.

Snelle verzending en de beste producten

Helemaal top

Goede producten. Netjes op tijd volgens afspraak geleverd

Makkelijk bestellen goede prijs kwaliteit

De extraatjes die bij de bestelling zitten zijn altijd een aangename leuke aanvulling op de bestelling. Altijd netjes op tijd en niet te duur.

snel en vakkundig (telefonisch) geholpen

Gewoon goed.

Niets aan toe te voegen.

Uitstekend!

Hele goede producten en word er goed geholpen! Ook klantvriendelijk

Alleen positieve ervaringen!

Bestellingen heb ik altijd snel geleverd gekregen. En het gebruikelijke cadeautje erbij is altijd leuk!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs