Een van de beste online winkels waar ik heb besteld

ik ben zeer tevreden over Carclean.com de website is duidelijk, service is goed. gewoon geen onzin en to the point, HEERLIJK! ik heb al meerdere bestellingen gedaan bij de shop, en shop er nog altijd graag. indien ik wat nodig heb natuurlijk ;)

Top service, altijd duidelijkheid.

Super goed en waardevol advies

Tijdens telefonisch advies zeer uitvoerige en complete toelichting gehad over de aanschaf van producten. Fijn en eerlijk bedrijf waar ik graag zaken mee doe. Tot de volgende bestelling.

Snel en goed

Ik heb een hele dure set besteld van Geyon Synchro om een glascoating te zetten. Snel en netjes geleverd zoals altijd bij Carclean.com 1 puntje van teleurstelling: zelfs bij kleinere bestellingen is er meestal een klein extraatje van carlean.com. Soms een sponsje, flesje, sample of whatever. Maar bij een dure bestelling van 300EUR zat helemaal geen presentje :-( Was een kleine teleurstelling maar goed, dat mag de review niet drukken ;-)

Top Service.

Afgeleverd op de afgesproken tijd. Zeer goed verpakt.

Altijd een klein presentje bij bestellingen

Correct, foutloos en op tijd

... om dan nog maar te zwijgen over de cadeautjes die we bij iedere bestelling krijgen!!! Echt top! doe zo verder, ik blijf klant

Altijd top service

Net verpakt met nog wat proefartikelen er gratis bij

Goede tips en producten

Had advies gevraagd via WhatsApp, met foto erbij van het euvel. Werd direct op gereageerd en meteen tips ontvangen hoe het euvel te verhelpen. Goede club met goede adviezen in het belang van de klant.

De beste service vind je hier

Ik ben al jaren klant bij Carclean.com, en kan niet anders dan ze van harte aanbevelen. De service is excellent, je vind er een gigantische bron aan kennis, zowel in de winkel als op het forum. Voeg daar het brede aanbod, goede prijzen en leuke acties aan toe en je kunt niet anders dan hier bestellen.

de borstel was waardeloos!

De producten die ik heb besteld waren goed enkel de borstel die ik erbij had besteld lieten haren los met als gevolg overal haren in de auto tijdens het schoonmaken en bijna geen haren meer op de borstel. en was toch best een prijzige borstel al met al verder was alles top!.

Superveel keuze uit de beste merken!

zeer interessante en gemakkelijke site voor detail liefhebbers die graag experimenteren met verschillende top merken uit de detail wereld.

Top, snel geleverd

Top, je kan nog vrij laat bestellen en alsnog de volgende dag geleverd krijgen.

Snel geleverd.

Prima producten. Snel en compleet geleverd.

Goede ervaring prima product

Excellent!

Snelle bezorging en een klein extratje zelfs! Dankjewel CarClean!

deskundig en betrouwbaar

Veel keuze en heel veel informatie op de site over de vele producten. Snell levering van bestelde goederen

Goed advies gekregen van deskundig personeel

Het personeel nam de tijd om mij van vakkundig advies te voorzien en hadden veel kennis van de producten die ze verkopen.

Veel keuze aan goede prijzen.

Snelle levering en uitstekend verpakt!

Superservice!

Naast de scherpste prijs geven ze ook nog eens het beste advies en soms een leuke verrassing bij de bestelling zoals een sample van alweer een geweldig product!

Snelle levering, betrouwbaar, goed assortiment

Bestel al jaren een groot deel van mijn detailspullen bij carclean. Leveren snel en betrouwbaar en hebben bijna alles wat ik zoek. Helaas geen Angelwax, en qua coatings zou het mooi zijn als jullie Gtechniq Crystal Serum light en EXO v4 opnemen! (Worden door bijv obsessed garage aangeprezen)

Duidelijke site en snelle en levering.

Mooie producten en snelle levering, aanrader!

Goede kwaliteit prijs verhouding!! Snel geleverd

Altijd opTijd

Bestellingen kloppen, leuke presentjes. Prima Winkel om iets te bestellen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs