Altijd tevreden

Snelle verzending en goede producten.

Simply the best

Hele traject van bestellen tot leveren is altijd perfect geregeld, en als je belt wordt je ook erg goed geholpen

Snel en goed geleverd

Duidelijke website, eenvoudig bestellen en snel geleverd.

Snelle levering, goede voorraad jammer dat je geen kleine extra's krijgt bij bestellig

Website werkt prima, prijzen zijn ietwat hoger dan elder op internet maar niet enorm om ergens anders te bestellen. Ik had best wel grote bestelling gedaan 200+ euro dus had verwacht wel iets van wat extra samples of bijv. extra handdoekje of ander test materiaal te krijgen. Kan niet exact duiden waarom ik dat gevoel heb, maar op die manier ben ik geneigd om sneller nieuwe materialen te bestellen/proberen bij een volgende bestelling.

Snelle levering, goede service!

Zoals het hoort!

Perfect advies en mooie producten

Erg vriendelijk geholpen door Johan en goed geadviseerd over het gebruik van onder andere de Glaco raamreiniger en sealant.

Prettig geholpen

Wat spullen gehaald en erg prettig geholpen door Johan . Ga zo door

Een heel goed, correct en professioneel bedrijf!

Behulpzame, vriendelijke en ervaren mensen bij Carclean. Bijna altijd alles op voorraad, netjes ingepakt en op tijd verstuurd en een breed assortiment! Kortom, zeer tevreden en koop er al een paar jaar al mijn spullen! Groeten, Charles .

Ruime keuze en snel gestuurd

Voor mij pas de eerste keer dat ik wat besteld heb, helaas nog geen tijd gevonden om het ook op mijn auto toe te passen. Maar dat komt ongetwijfeld helemaal goed. De uitleg bij de producten is fijn maar zeker ook van belang om het juiste aan te schaffen. Mijn bestelling was snel geleverd en goed verpakt.

Dit is de eerste keer dat ik iets heb besteld.

eerste klasse firma met respect voor klanten

zeer vlotte levering alles tiptop in orde

fantastiche produkten gekocht

produkten die gekocht hebt is echt super , raad iedereen aan om bij jullie te kopen

Kado kaart was zeer snel in huis

TOP bedrijf!!

Mooie site, overzichtelijk en duidelijk. Alles mooi gerangschikt. Makkelijke bestel- en betaalprocedure. Zeer snelle levering. Ik had alles de volgende dag in huis! Top bedrijf!! Tot de volgende keer!

Perfecte site en snelle levering

Erg blij met het advies omtrent bestelde producten

Top bedrijf

Mooi Bedrijf, zijn eerlijk en oprecht over de producten die ze verkopen.

Snel en netjes geleverd.

Mooie site met goede beschrijving van producten en snelle levering in een dergelijke doos verpakt. Alleen maar positieve punten nu wachten op wat warmer weer voor de spullen te gebruiken.

Perfect!

Makkelijk te bestellen, snel, goed verpakt! Goed en betrouwbaar bedrijf. En uiteraard zeer tevreden over de bestelde producten.

Goede keuze op site

Ik heb al meer bij arclean besteld, pri a producten, snel in huis Gewoon goed

Deskundig en klantgericht

Bestellingen worden snel geleverd. Deskundige en snelle reacties op verzoeken per email. Zeer tevreden over de klantgerichtheid.

Goede service na slechte bezorging

Bij de postbezorger liep het proces niet juist, waardoor mijn pakket niet bij het steunpunt werd afgeleverd. Een belletje naar Carclean en een nieuw pakket werd direct opgestuurd en de volgende dag ontvangen. Chapeau voor deze service.

ottimi prodotti

Prodotti perfetti , ottimo feel ++++

Mooi op tijd.

altijd een correcte levering,en als je een vraag hebt krijg je altijd snel een bevredigend antwoord.

Uitgebreid aanbod, snelle levering

Prijzen zijn markt conform, ruim assortiment en snelle levering. Veel product informatie bij ieder product wat zeer handig is.

Prima service en snel!

Prima bedrijf, snel en duidelijk bij hulpvragen.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs