Goede klantenservice

Bij een vraag gesteld aan de klantenservice werd ik via de mail snel, vakkundig en vriendelijk geholpen. Er werd een bestelling voor mij in orde gemaakt en twee dagen later werd de order bij mij bezorgd.

Zeer goed product

Zeer goed product dat voldoet aan de wensen. Alleen de aflevering had heel veel in de voeten. Niet op tijd en ergens anders afgeleverd zodat we er zelf achteraan moesten.

Geweldige zaak

Ik ben pas net nieuw in de auto detailing maar ik ben zeer tevreden over carcleaning.com. ook ben ik sinds kort het forum gaan lezen en dit is zeker heel interessant en kan er een hoop informatie vandaan halen.

Super!!!

Heel goede service!!!

goede producten, goede prijs, goede service

Snel en deskundig

Ik had een aantal vragen over het gebruik van de verschillende producten en apparaten. Deze werden snel en deskundig beantwoord. Verder snelle levering in goed verpakte verzendingen. Prima shop!

Prima Service

Zoals altijd wordt je uitstekend door de medewerkers te woord gestaan, waarbij je goed en vakkundig advies krijgt. Ga zo door!

Altijd snel geleverd, goed advies en service.

Altijd netjes op tijd geleverd, al een paar keer service nodig geweest en altijd goed opgelost.

Gewoon super!

Zeer correct en super snelle leveringen

Snelle levering met soms wat extra's

Ik heb 2x besteld deze maand alles keurig de volgende dag in huis zelfs op zaterdag. Goede webshop hebben bijna alle merken wel en de keuze is reuze. Ook ontving ik een klein extratje in mijn tweede bestelling. Top service en top bedrijf

Snelle levering goed verpakt

Al jaren bestel ik hier producten

Al jaren bestel ik hier mijn producten om mijn auto’s in top conditie te houden Als je vraagt aan de mensen binnen carclean wat zou jij kiezen krijg je een eerlijk antwoord. De adviezen neem ik vaak over!

Perfect!!!

Geweldig assortiment, goede prijzen en snelle bezorging. Perfect!!!

Wederom top ervaring

Een 9.5, omdat er vorige keer een presentje bij zat en nu niet.. Tevens had ik wat tegoed opgespaard, maar kon dit niet meenemen bij het betalen in de webwinkel. Wel netjes antwoord gekregen via de email, dat er een bug in het systeem zat en dat er aan gewerkt wordt, trouwens blijft het te goed gewoon staan, dus die komt later wel =-)

uitstekend

Veel keuze om je auto in goede konditie te houden

Topservice van Carclean

De beste webshop voor detailing hands down!

Gewoon erg goed!

Heb er een aantal schoonmaakartiekelen besteld wat snel geleverd is. Bestelling klopte en netjes verpakt. Ook prijs is normaal dus tevreden!

Altijd beste service..

Altijd beste service..

Snel ontvangen en prijzen zijn nog alleszins redelijk

Voor de 4 of 5 de keer al spullen hier besteld de service is uitstekend ook de aftersales is erg goed. Kortom niks te klagen en een echte aanrader als je een autoliefhebber ben

Snelle complete levering

Snelle complete levering. Had zelfs nog een extra artikel wat ik niet besteld had.

verwachting overtroffen

Tijdens de End of Summer Sale een bestelling geplaatst. Leuke aanbiedingen. Door de speciale prijzen wat nieuwe dingen kunnen uitproberen. Door de grote hoeveelheid aan bestellingen kon mijn bestelling niet op tijd worden verstuurd. Ik ontving hierover netjes een mail met excuses en met de nieuwe bezorgdatum. Kan me niet herinneren dat elders eerder meegemaakt te hebben? Vaak moet je zelf maar uitvogelen waar je bestelling blijft.

topzaak

Prima zaak. Kom er graag! Vriendelijke medewerkers

Levering was optijd. Had nog een vraag gestuurd, hier was ook tijdig op geantwoord. In het antwoord was zelfs de tijd genomen om een product aan te raden en uit te leggen zonder hier achter te vragen. Klantvriendelijkheid is top. Meer kan je niet vragen denk ik.

Goede prijs, producten en levering.

Zoals gezegd in de titel heeft Carclean.com veel producten, allemaal tegen een marktconforme prijs. Jammer dat retourneren op eigen kosten is als het niet gaat om kapotte producten. Al met al top!

Snelle levering, goeie service

Fijne site met goeie service en veel keus

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs