Geweldige, ouderwetse service

een fantastische zaak met medewerkers die weten waar ze over praten en altijd de beste oplossing zullen proberen te vinden. Snelle verzending van produkten die gedegen worden ingepakt.

Goede producten en snelle levering

Goede producten, duidelijke site

Altijd geweldig

Goede producten, snelle levering en leuke acties

Perfect als altijd

Fijn bedrijf, bestel er al jaren

Goed advies en uitgebreid aanbod

Uitstekende webshop, leuke acties met scherpe prijzen. Er is wel zoveel aanbod dat t soms lastig is om te kiezen wat je exact nodig hebt.

Super zaak

Top zaak, heeft super producten en voor mooie prijzen, en goede uitleg voor als je iets nie snapt

Heel snel en goed

Heel leuk bedrijf, die echt snappen wat ondernemen is. Waarom? Veel assortiment, verkoopprijzen gewoon netjes, maar het belangrijkste en meest opmerkelijkste en bijzonderste, vandaag besteld, morgen in huis. De vorige keer op vrijdagavond wat hebbedingetjes besteld, en op zaterdagochtend stond de bezorger voor de deur. Ohja, en de kwaliteit is zeer divers, van low-budget tot highend. Ben een zeer grote auto en vrachtauto liefhebber en probeer allerlei verschillend merken uit. Dan weer Meguairs, dan weer CG, dan weer Mothers, dan weer Collinite, elke keer wat anders leuk.

Werk goed en makkelijk

Het werkt makkelijk met de spuit bus en handige hulpmiddel

Prima bedrijf

Besteld en snel geleverd

Perfecte service!

Steeds een correcte en snelle service! Een kleine vergissing in de laatste bestelling werd heel snel en correct in orde gebracht. Écht een tevreden klant.

Unieke speciaalzaak in autopoetsmiddelen

Voor een ieder wat zijn 'heilige koe' goed wilt onderhouden en beschermen kan je bij Carclean terecht...

Mooi assortiment, snelle orderafhandeling En super snel in huis!

super snel en tevreden

Men producten waren super snel geleverd en alles was super goed verpakt ultieme goede service

Klasse

Product is zoals beschreven op de site en levering gebeurt ook zoals geschreven staat.

Snel en alles bij 1 winkel te bestellen

Je bestelling wordt snel en allemaal keurig afgehandeld. Ook goede spullen en een ruim assortiment.

Top winkel, top service

Correcte en snelle service

Mooie (online) winkel met de juiste spullen

Goede prijzen en het juiste assortiment en behulpzaam personeel, top!

Snelle levering.

Good advies en service

Per produkt goed advies inzake gebruik en snelle levertijd gegarandeerd.

Heel tevreden ! ( producten, levering, service,...)

Groot aanbod, snelle verzending

Er is eigenlijk van alles wel iets. Eventueel verbeterpunt zijn de productomschrijvingen, die zijn bij sommige producten wat karig

Super snel geleverd

Altijd al goede ervaringen gehad.

Komen beloftes na

Na enkele aarzelingen toch gekozen voor Carclean. Achteraf gezien alles volgens afspraak geleverd en op tijd wat tegenwoordig ook al een hele prestatie is.

Goede producten op tijd geleverd

Op aanraden van mijn buurman een ander wanproduct voor mijn auto gekocht. Ik had al ervaring met Carclean.com vandaar hier dit product besteld. Het is netjes en snel geleverd.

Speciaal zaak voor de liefhebber.

Altijd snelle levering en desgewenst advies. Al jaren mijn nummer 1.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs