Probleemloos bestellen

Deskundige hulp en steeds vernieuwd

Ben ondertussen ruim 7 jaar klant en heb flink wat positieve veranderingen en aanpassingen mee gemaakt. Vind het mooi dat de aanwijzingen / tips meegaan met het vernieuwen van het assortiment. Website en bestellen gaat altijd top. Kortom blijf lekker zo doorgaan

zeer tevreden

Ik voel me 20 maar ben 65 en heb al 47 jaar mijn hobby gemaakt van auto's. Op dit moment heb ik meerdere auto's waar ik gebruik van maak. Eigenlijk heb ik altijd meer plezier gehad in het poetsen van de auto's en het kijken erna dan erin te rijden. Afgelopen jaar heb ik per toeval de filmpjes gevolgd op youtube van Carclean. Uit nieuwsgierigheid reden om een keer af te reizen naar het bedrijf om de sfeer te proeven van het bedrijf en de mensen die daar werken. Ben daar geholpen door Johan zelf. Ik trof daar een man die ontzettend gepassioneerd over zijn producten vertelde en alle tijd nam om alles uitgebreid uit te leggen en geen verkooppraatjes hield. Ik heb uiteindelijk met zijn kennis van a tot z alle producten en apparaten vanaf het wassen van een auto tot en met het glascoaten gekocht terwijl ik toch al heel mijn garage vol heb liggen met een aantal poetsspullen. De sfeer en de klanten die ik tijdens mijn bezoek aantrof in het bedrijf deed me weer denken aan mijn vroegere jaren dat ik altijd naar zo'n klein bedrijfje ging waar men caraudio verkocht en de vaste klanten gewoon binnenliepen om een bakje koffie te drinken en op de hoogte wilde blijven van de nieuwste trends. Niet dat ik ga adviseren dat nu iedereen bij Carclean binnen moet gaan lopen want dan zouden ze het veel te druk hebben. Daarom adviseer ik je om de producten gewoon online te bestellen en als je een vraag hebt word je zoals ik uit ervaring ook gemerkt heb via mail dezelfde dag snel en uitstekend goed geholpen en krijg je een eerlijk advies. Neem het van mij als deskundige aan. Mensen die er zo gepassioneerd instaan zijn er niet om hun zakken te vullen maar hebben altijd de intentie jou tevreden te stellen en te houden.

Duidelijk en snel

Geweldig, weer snel geleverd

Duidelijke website en snel en goed geleverd

Van begin tot eind is de service meer dan dat ik van andere web shops gewend ben! Zeer bekwaam personeel en mensen met liefde voor het vak, daarnaast veel product kennis. De levering was er keurig de volgende dag,

De service is top

Bij carclean is alles heel duidelijk op de site en de levering is ook altijd in orde en de meeste producten zijn goedkoper. Alles is top. Doe zo voort.

Super goed

Na wat vragen prima uitleg gehad wat ik het beste kan doen. Erg goed verpakt en super snel geleverd .

Snelle levering, groot assortiment.

Voor de autoliefhebber heeft Carclean veel in huis, uitgebreid advies online, en meestal vindt levering binnen 1 werkdag.

Snelle reactie goede communicatie

Mijn pakket was bij PostNL kwijtgeraakt. Communicatie was snel en duidelijk alhoewel er even een misverstand was dat ik hen de schuld wilde geven. Misschien wel een andere pakketbezorger nemen want PostNL was echt ondermaats

Fijne site en snelle levering. Ik ben dik tevreden.

Goed product en snelle verzending

Monello Lancia Foam Gun gekocht en deze werkt super, was misschien wel handig geweest om er een korte beschrijving bij te doen waar de kleine losse onderdeeltjes voor bedoeld waren.

Snel en netjes zelfs naar Oostenrijk!

Gewoon goed, niks op aan te merken.

Vlot bestelproces , snelle verzending

gewoon goed!

Duidelijke site, handig forum Snelle levering en goed ingepakt...de volgende bestelling staat al klaar

Zeer duidelijke site

Het was heel gemakkelijk via de site de juiste keuze te maken. Duidelijke uitleg van het gekochte product en zeer snelle levering. Ik ben dan ook zeer tevreden en zal beslist volgende keer bij jullie bestellen.

Tevreden.

Goede telefonische ondersteuning!

Goede webshop

Al regelmatig bij Carclean besteld en altijd naar volle tevredenheid. Snelle levering, uitgebreid assortiment en niet onbelangrijk leuke video's op youtube over hoe de produkten het best toegepast kunnen worden. Laatst een retour melding aangemaakt. Is ook een fluitje van een cent. Binnen 4 dagen mijn geld terug. Website ziet er ook verzorgt uit en artikelen zijn makkelijk te vinden.

Goede uitleg en levering

Prima alle uitleg op internet en snelle correcte levering

Nog niet gebruikt

Ik kan in ieder geval melden dat het bestellingsproces prima verliep. Heb de producten nog niet gebruikt, vandaar nog de drie sterren.

Top service!

Goed advies en vriendelijk geholpen.

Correct en snel geleverd. Sympatiek bedrijf

Prijs/kwaliteit zit goed, leveren zeer snel.

Zeer klantvriendelijk met goede uitleg en advies

Ook bij een simpele aankoop werd de tijd genomen om het een en ander uit te leggen. Dit gaf thuis direct een goed resultaat. Ik ben geen grote klant maar wel een die niet voor niets terug ga. Kortom een aanrader.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs