Snelle levering, netjes verpakt en ook nog een cadeautje erbij

Op een zondag besteld en op dinsdag reeds in huis vind ik zeer netjes en snel. Netjes verpakt allemaal en kreeg er zelfs nog een cadeautje bij. Erg leuk! Zal hier zeker weer bestellen als ik nieuwe auto poets spullen nodig heb.

Voorbeeldige webshop

Leuke winkelervaring, groot assortiment, mooie prijzen en komen beloftes na. Supersnel in huis alles mooi verpakt. Een echte aanrader.

Duidelijk en snel

Shop werkt prettig om te bestellen. Assortiment is ruim kosten zijn acceptabel. Verzending is super

Uitstekend assortiment, snel geleverd

Gewoon goede producten tegen concurrerende prijzen. Zeer vriendelijke verzendkosten en altijd snel geleverd. De belofte "morgen geleverd" is ook echt de volgende dag geleverd. Hier kunnen sommige internetwinkels nog iets van leren !

Goed en snel

Goede prijs, goedkoop verzenden en snelle levering.

Goed bedrijf. Aanrader

Goede keus. Snelle levering. Wellicht tip voor dit bedrijf. Als jarenlange trouwe klant mis ik een soort spaarsysteem waarbij je bijvoorbeeld punten spaart voor korting op volgende aankoop.

perfect

Snelle leveringen en alles correct verzorgd.

Alles dat je nodig hebt

Ik wilde m'n auto eens goed schoon hebben en was na de bestelling aan het verzinnen hoe ik de ruiten schoon zou kunnen maken en houden. Sturen ze als cadeautje iets dat daar precies voor is bedoelt en zelfs van een A-merk... Een van de verrassingen die CarClean.com mij bracht:) Heb zelf geen reden om bij een volgende bestelling verder te zoeken.

Gewoon top servies en producter

goeie producten en snelle levering

Vlot geleverd

Nette prijs en snel bezorgd

Uitstekende service

100% tevreden

Snelle levering en goede producten

Alleen maar positief! Je kunt genoeg artikelen vinden

Goed werkende site en perfecte service.

Altijd snel en nette bezorging. Niks op aan te merken. Altijd een leuke presentje erbij, die je altijd wel ergens voor kan gebruiken.

Steeds een vlotte behandeling hier

Prima service,elke keer opnieuw

Top service!

Al jaren tevreden klant!

Dikke prima

Snelle levering netjes verpakt en erg tevereden met de producten. Ook zijn de revieuws bij de producten erg handig!

Personeel weet waar ze het over hebben

Goed geholpen en geadviseerd zowel telefonisch als in de shop. Veel producten overzichtelijk tentoongesteld. Een klein minnetje is ivm corona moet de volgende klant buiten wachten en waneer je je je producten hebt gekocht word van je verwacht dat je de shop gelijk verlaat ipv nog even door de shop te lopen. Waar ik geen tijd voor heb gekregen want bij binnenkomst ben ik gelijk geholpen.

Vandaag besteld, morgen in huis! Top!

Goede producten en snelle levering

Veel in assortiment met goede prijzen. Snelle en correcte levering van de producten. 1 keer gehad dat een fles lekte. Bericht gestuurd en netjes een nieuwe geleverd gekregen. De gratis extra spulletjes zijn altijd leuk en welkom. Gewoon top!

Snelle levering zoals gewoonlijk

Spullen voor mijn schoonzoon besteld. Snel geleverd en nog een cadeautje erbij, leuk!

Goede servive

Wat je besteld komt snel binnen, als je eenmaal de juiste keuze van de producten gemaakt hebt is het een genot om de auto te behandelen en te poetsen.

- Goede service - Overzichtelijke site - snelle levering - goede producten - Veel keus

Betrouwbaar internetbedrijf met een groot scala aan producten.

Van bestelling tot aflevering is alles perfect verlopen.

Breed assortiment, snelle levering

Daarnaast ook nog goed geprijsd. Kan uren rondstruinen in de digitale winkel. Advies via Whatsapp is ook handig.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs