Snelle levering en netjes geleverd!

De dag ervoor besteld en de volgende dag meteen in de ochtend geleverd! Meteen z.s.m. de auto gewassen dezelfde dag nog.

Uitgebreid assortiment van uitstekende producten.

Kan altijd vinden wat ik nodig heb, meestal vind ik meer...

Super service

De aankoop verloopt heel vlot en duidelijk. Alles is zoals beschreven en word heel snel verstuurd. Heel knappe service. Zal er zeker nog kopen.

mooi op tijd binnen, keurig op de hoogte gehouden

Als altijd weer prima geregeld. Had een onderdeeltje van de DAP kapot, al lang uit de garantie, niet moeilijk doen, wordt gewoon geregeld. Dat maakt het verschil!

De webshop voor elke autoliefhebber

Ruime keuze, goeie prijzen, snelle levering

Very Fast and quality

All is perfect. Shipping is very fast and packaging is strong preserving the bottles.

Great products, Great service

Products are as described. Shipping was great.

Snel, professioneel en netjes.

Bestelling in de ochtend gemaakt, in de middag ophalen, snel makkelijk en professioneel.

Snelle levering top producten

Snelle levering en top producten ontvangen zoals duidelijk omschreven op de website. Ga zo door.

Goed advies en tevreden met product.

Heb advies gevraagd en vervolgens de shampoo aangeschaft. Prima product en laat geen strepen achter, maar wel een mooie glans.

Perfect!

Het is echt een top bedrijf! Als je vragen hebt kun je een appje sturen en dan krijg je goed advies of informatie wanneer een product weer beschikbaar is!

Snel geleverd en betrouwbaar

Snelle levering en vaak wat extra’s

Snelle service van kwaliteitsproducten

Snelle service van kwaliteitsproducten

Snelle levering, goed product

Heldere uitleg op website. Goed product, goede prijs

heel erg goed

fijn bedrijf altijd goeie service en snelle levering hebben ook bijna altijd het genen wat je zoekt en meer zeker een aanrader

Top bedrijf!

Veel producten, scherp prijs, goeie kwaliteit!

Wederom een probleemloze levering van CarClean

Zoals altijd een vlugge en complete levering. Zoals het hoort!

Snelle levering, goede producten

Voor de autodetailer alles onder 1 dak, levering vaak binnen twee werkdagen. Uitgebreid assortiment!

Top kwaliteit, op tijd bezorgd en duidelijke website

Zeer tevreden met de webshop. En mijn nieuwe dap EVO :)

Ruime keus aan producten, goede beschrijving en super snelle verzending dikke pluim

Enorme keuze wat betreft het detailen van je dreammachine, goede adviezen en zeer snelle levering, Top zaak.

Al jaren klant!

Ik koop al jaren heel tevreden bij Carclean, het zijn gewoon uitstekende producten tegen zeer goede prijzen, om nog maar te zwijgen van de topservice en snelle levering!

Alles wat je nodig hebt onder één dak en snelle levering.

Bestel hier altijd omdat het snel en goed is.

Top Service en top kwaliteit!

Hobby matig begonnen met poetsen, goede uitleg. Qua videos en goede omschrijving van producten!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs