super!

Goede opvolging en snelle levering.

Uitstekend, eigenlijk zoals gewoonlijk altijd

Best raar eigenlijk, dat een bedrijf dat gewoon normaal met klanten omgaat en doet wat ze zeggen, als bijzonder wordt ervaren. Carclean bewijst dat anderen nog meer dan voldoende verbeterpotentieel hebben.

Snelle levering, goed product.

N.v.t.

Snelle en nette levering

Snelle levering met altijd een leuk presentje in je pakket.

Goede prijs en snelle levering!

Zeer tevreden.

Uitstekende snelle service.

Pas laat op de dag (20:30) besteld en ondanks de corona drukte toch nog volgende dag in huis. Top service van een top team met top producten!!!!

Top service!

Na een goed advies via de chat-functie op de site van Carclean kon ik zeer makkelijk mijn benodigde spullen bestellen. Deze werden na betaling uiteraard ;) snel en correct verpakt thuisbezorgd!

Alsof de auto zo uit de showroom komt

De auto laten polijsten en met teflon laten behandelen en de auto lijkt als nieuw. Heel netjes gedaan en opgeleverd. Zelf binnenin netjes gestofzuigd en het rook lekker fris. Heel aardig personeel. Aanrader. Ga denk nog wel keer terug als de binnenkant aan de beurt is :-)

Gewoon goed, zoals het moet zijn.

Producten goed te vinden op de website.

Goed spul snel geleverd

Goede producten met reviews van gebruikers, snelle levering.

vlotte service

Geweldige webshop met ruim assortiment

Al meer dan 10 jaar bestel ik detail spullen voor mijn auto’s bij Carclean.com. Zeer ruim assortiment met elke keer weer vernieuwende producten. De bestellingen kloppen altijd en worden keurig binnen de aangegeven bezorgtijd bezorgt. Daarnaast is het forum voor tips en adviezen een erg fijne aanvulling! Voor mij geen andere car detail webshop dan Carclean.com!

Netjes geleverd wat ik besteld heb

gemakkelijk bestellen wat je nodig hebt en op de dag geleverd zoals aangegeven. Vanuit je luie stoel je schoonmaak spullen bestellen, alleen moet je wel zelf je auto nog schoon maken :)

Goede website met veel keuze, snelle levering en het forum is ook erg leerzaam

Fijne website, veel keus, producten die je nergens anders kunt vinden, snelle afhandeling van de bestelling, gunstige verzendkosten. Kortom, ik ben zeer tevreden.

Snelle levering, goede prijs

Super service en producten.

Alles was makkelijk besteld en netzoals altijd weer netjes geleverd.

Gewoon goed

Midden in de coronatijd iets besteld en het werd snel geleverd. Goed verpakt en voorzien van een attentie. Ook de gekochte spullen waren van uitstekende kwaliteit.

Topbedrijf met professionele topproducten

Topbedrijf met professionele topproducten. Hier bestel ik altijd mijn autoproducten en er zit meestal een heel leuk extraatje bij in de doos. Zeker en vast een aanrader, niet twijfelen zou ik zeggen.

Even gebeld en wet netjes opgelost

Produkt was beschadigd niet netjes nou sluit de was niet goed af en droogt uit waarschijnlijk. Maar gebeld en werd meteen opgelost Kijk Datis ook netjes van ze

Nog steeds top na 5 jaar

M’n laatste bestelling was 5 jaar geleden. Nu laatst weer wat besteld en zoals gewend snel verzonden en ontvangen. Netjes ingepakt as usual.

Netjes compleet

Goede kwaliteit, liet me adviseren door een specialist. Erg goed spul!

Zoals verwacht weer alles correct

bestelling op verwachte tijd netjes bezorgd. Vertrouwen in deze zaak is dan ook altijd erg goed.

Prima producten

Huygensstraat 35