Snel/correct

Makkelijk bestellen, snelle levering. Laag in verzenkosten

Correcte prijs, prima producten en een snelle levering.

Ruim aanbod van allerhande uitstekende producten aan een correcte prijs. Daar bovenop nog een snelle levering waarbij alles netjes verpakt zit, ook zit er altijd een leuke attentie bij.

Ruim assortiment

Wat een ongelofelijke ruime sortering! Gunstige verzendingskosten! Koop voortaan alles bij dit bedrijf aangezien bijna alles onder 1 dak te vinden is

Zelfs in deze drukke tijden. Snel, correct en zeer verzorgd verzonden.

Aanrader

zeer profesioneel

Alles goed geregeld

Fantastische communicatie, levering en producten

Snel, duidelijk en helder

Product en levering precies zoals is aangegeven

Goede producten en prima levering

Snelle en nette levering

Er werd heel snel en netjes geleverd

Goed en snel

Top gewoon!

Jaren besteld bij jullie en nog steeds zeer tevreden! Alles wat je zoekt vind je bij hun.

Gewoon uitstekend

De dag voordien besteld en de dag erna geleverd . Prima service !!!

Correct en snel. Zeer uitgebreide keuze

Correct en snel. Forum is handig voor tips en tricks. En zeer uitgebreid assortiment.

Altijd goede service en snelle levering!

Gewoon top!

Snelle levering, goed produkt...

Voor herhaling vatbaar....

Goed en snel geleverd. Non ferro van Monello gekocht. Uitstekend spul om de velgen schoon te maken.

De grootste keuze

Correcte prijzen, veel keuze & snelle verzending.

Prima shop!

Ik koop hier goede producten voor een scherpe prijs. Als je voor advies bel, krijg je altijd een bericht en professioneel antwoord. Wat wil je als een klant nog meer?

top producten

snelle service en goede uitleg op de website , reacties van klanten erbij geeft een nog beter idee van het product .

Professioneel duidelijke site snelle levering

Zie hiernoven omschreven

snelle levering alles compleet + iets extra's. gewoon top !

heb al 3 bestellingen gedaan bij carclean en een daar van was een grote. altijd alles compleet en snel geleverd + nog iets extra's. al was het bij een kleine bestelling een hanger van monello, toch is het leuk om dat te krijgen en bij de grote bestelling een setje microvezel doeken van monello. al mijn auto poets spullen haal ik hier in de toekomst. prijs is top en levering ook

Super tevreden!

Snrlle levering, goede prijszetting + extra cadeautje did nuttig is! Super!

Goede service en snelle levering.

Bestelde product was niet leverbaar, zelfde dag nog een telefoontje ontvangen met de vraag of ik een vervangend product wilde ontvangen of liever wilde wachten tot het product weer op voorraad zou zijn. Gekozen voor een vervangend product en de volgende dag geleverd. Top service!

Zoals beloofd!

Zeer snel leveringen en zorgzaam aan Material top! Zou fijn zijn als men als klant kortingen en promoties mogen ontvangen voor de volgende bestelling!

Super advies en snelle levering

Altijd goed geholpen en goed advies gekregen. Via website bestellen werkt prima en wordt altijd snel geleverd. Graag tot de volgende keer!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs