Snel geleverd en goed verpakt.

mijn bestelling was optijd geleverd zoals gemeld. Heb er nog een mooi cadeau bij gekregen en alles was goed verpakt. super tevreden over de service.

Top bedrijf met gewelige service!

Telkens tevreden over mijn bestelling. Stipt ook in drukkere tijden. Altijd staan ze klaar voor raad en daad

goede service

geven altijd goed advies en kennis van zaken en de producten die verkocht worden.

Super snelle levering

Al een paar keer besteld, snelle service en elke keer al een leuke extra erbij gekregen

Zeer correcte, snelle service

Elke bestelling wordt snel en correct afgehandeld en verzonden, dikwijls met een leuke surprise... top service.

Erg goede service en snelle levering!!!

Klantvriendelijk en goede service

Altijd hartelijk en deskundig advies, goede producten, breed assortiment

Wederom prima, als vanouds!

Goed.

gewoon altijd top

Makkelijk online te bestellen en altijd keurig op tijd geleverd en goed verpakt en een leuke extra erbij en de spullen uiteraard top.

Snel en goed. En zeker niet te duur.

Goed en snel

Overzichtelijke webshop waar uit je goed een keuze kunt maken. En snelle levering.

Quick delivery

Good selection at fair prices, and fast delivery. I will order here again, no doubt

Excelent

Far away, The best of The Best! The most fastest delivery from this detailing area!

Snelle levering prima producten

Prima producten Snelle levering Prijs normaal

Super service

Alleen maar goede ervaringen, snelle levering en correcte prijzen.

Gewoon super

Zoals gewoonlijk weer snel en netjes geleverd. Niets om te zeuren gewoon goed.

Was snel geleverd. Product werk perfect volgens beschrijving Goed resultaat.

prima,

Op tijd binnen en het spul werkt inderdaad zoals beschreven.

Zeer fijne shop voor autocare

Deze mensen geven goed advies en de spullen die ze verkopen zijn gewoon goed. Uit eigen ervaring wet ok dat veel producten ook zelf testen. Ik gebruik een aantal producten al lange tijd tot grote tevredenheid.

Fijn bedrijf met prima service

Snelle service Bestellingen worden goed verpakt Marktconforme prijzen Verbeterpunten: Er mag zo nu en dan een uitgebreidere specificatie bij de producten, afmetingen, inhoud, te gebruiken met etc. Redelijk veel producten niet op voorraad.

Snelle levering , groot assortiment.

Alles op zondag besteld en netjes geleverd op woensdag. Top spul . Auto ziet er als nieuwe uit.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs