Beste service in de sector!

Stipte en correcte service.Altijd bereid tot het geven van een woordje uitleg. Beter service dan die van Carclean vind je niet!

Perfectie

Altijd wat extra als je iets besteld 👌 super service

Altijd de aller beste service!

Ook nu weer de beste producten en service. Wordt alleen wel moe van de vele recensies hahahaha. Kan bijna na ieder bezoek/aankoop wel een recensie plaatsen ;-)

Super service

De service en communicatie is super

Gewldigw shop

Top snel goedkoop

Makkelijk besteld en snel geleverd

Makkelijk besteld en snel geleverd

Goede producten, veel informatie en snelle levering en service

Veel achtergrond informatie te vinden op de site van Carclean.com. Snelle levering.

Gewoon goede service

snel geleverd goed verpakt. En goed spul natuurlijk

Geen idee wat er beter kan? Ga zo door!

Gyeon fabriccoat besteld, en netjes en op tijd geleverd. Product vol deed aan verwachting. Kortom ben er blij mee!

Goede service, snelle levering

Na een email met verzoek om hulp wat ik precies moest hebben, een prompte email terug met daarin 2 opties uit het assortiment. 1 van de opties gekocht, de volgende dag al in huis en het werkte weer zoals beschreven. Daarnaast ook een leuk gratis product gekregen, waarvoor hartelijk dank.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering, goede kwaliteit van producten.

overzichtelijke webshop

Zeer snelle levering. Bij iedere bestelling tot nu toe iets extra ontvangen. Mooie producten die iets toevoegen aan de auto.

Topproducten, snelle levering, voldoende info, maar sommige producten mogen iets goedkoper.

Top bedrijf

Zeer tevreden over carclean! Altijd snel in huis.

Super. Snelle levering

Goede overzichtelijke website..Duidelijke uitleg bij de producten. Ruim assortiment.

Voor de tweede keer een bestelling geplaatst, net zoals de eerste top service bij vragen over de bestelling en netjes afgeleverd. Datum van levering stond op 07/05/2020 wegens drukte bij PostNL, maar vandaag (05/05/2020) werd alles netjes geleverd. Door twijfel van enkele items, is deze bestelling ook in 2x gegaan, maar beide pakken werden vandaag netje afgeleverd. Bedankt!

Voor de eerste keereen product besteld, zeer correct verlopen.

Perfecte producten

Prima producten voor de juiste prijs.

Alles positief, topservice

Altijd goed advies en alles in orde met de zendingen, ook in België

Bizar veel keuze ....

Echt bizar veel keuze, denk dat het voor een beginner misschien wat teveel keuze is. Maar desalniettemin bestel ik zeker weer in de toekomst.

Super zaak

Goeden spullen voor een leuke prijs en snel geleverd

Prima bedrijf

Snelle verzending

Snel correct

Snelle zendingen, met soms een leuke nuttige verrassing.

Super spulletje

Keurig optijd geleverd en een aantal leuke cadeautjes erbij Super !

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs