Gewoon zoals het hoort.

Zeer goede ervaring met Carclean.com. Ik had een order van meer dan 50,- euro geplaatst, dus gratis verzenden. Ik was echter iets vergeten te bestellen, maar in plaats van dit apart te moeten bestellen en dus alsnog verzendkosten te moeten betalen, werd dit netjes aan de eerste order toegevoegd. Antwoord op mail binnen een uur, zelfs in de avond. Zeer netjes geregeld allemaal, en zelfs gratis verzending naar Duitsland.

Top service en snelle levering

Top service en snelle levering.

goede prijzen en elke keer een leuk gratis ding erbij!

geweldig nog nooit problemen mee gehad en elke keer krijg ik er iets gratis bij, ookal heb ik soms niet nodig is het toch leuk!!

Uitmuntend

Goede producten

Gewoon uitstekend!!

Bestelling gedaan en de volgende dag al in huis met een leuke attentie

nog altijd blij met de nummer 1 in auto onderhouden

Ondanks de coronacrisis lukt het ze toch om alles te leveren,zij het de volgende dag of een dag later. blijft voor mij de numer 1 in spullen voor auto onderhoud.

Uitstekende kwaliteit, snel geleverd

Mooie set spullen besteld. Eigenlijk is de hele ervaring positief. Van het uitzoeken, het bestellen tot en met de levering. Keurig!

Top !

Top service !

Ruime keus, goede service

Dap500 polijstmachine gekocht met toebehoren. Super apparaat met fijne polijstmiddelen erbij.

snele en korecte levering

nog niet gebruikt , maar denk wel dat het een goed product is.

Snel geleverd en goed spul

Goed geholpen en snel geleverd . fijn product. Zeker een aanrader.

Top bedrijf

Top bedrijf Je hoeft maar te bellen en ze helpen je snel en zorgzaam. Daarbij altijd snel in huis Waneer dan ook !

Snelle service, goed verpakt

Zoals gewend, ook in deze bijzondere tijden. Duidelijke en eerlijke communicatie over de begrijpelijke vertraging, netjes verpskt, en een klein extraatje er bij. Top!!

Goede producten, goed en snel geleverd. Prachtig forum als ondersteuning.

Perfect!!

Bestelde autopolisch Menzerna 400 en 3500. Werd keurig netjes bezorgd met een gift erbij, namelijk een microvezel droogdoek. Met een woord super blij. Bedankt voor het team van Carclean.

Altijd mijn bestelling zeer snel binnen

perfect

Altijd stipt met de bestellingen en 9 van de 10x zit er nog een kleinigheidje bij in de vorm van een gift. 1 van de weinige bedrijven waar service nog echt bovenaan staat. Ook op hun forum kun je tal van info halen om je auto in top conditie te houden. Aanrader dus

Geweldige Car care shop

Bij Carclean hebben ze echt alles om je auto tip top te kunnen onderhouden. Daarnaast geven ze uitstekend advies en leveringen zijn altijd snel en perfect!

Kennis en verkoop van zeer goede producten voor het onderhouden van je auto, geen bouwmarkt zooi.

Leuke firma

Goede service en veel keuze uit producten. Reeds twee maal besteld en tevreden. Bij mijn eerste bestelling +€70 een leuk cadeautje gekregen ( monello peluche verde ), echter bij de tweede bestelling +€90 geen cadeautje 😔, jammer.... Voor de rest wel een goede webwinkel.

Overzichtelijk site met uitgebreid gamma en snelle levering

Een overzichtelijke site waar alles mooi in categorieën staat, zo dat je niet onnodig door 100den producten moet scrollen. Met een zeer uitgebreid gamma van heel veel merken, zowel top klasse als betaalbare hobby merken. Bestelling altijd de dag of ten laatste 2 dagen later in huis.

Altijd top geregeld

Meerdere malen besteld bij Carclean.com. Altijd zijn de spullen netjes en op tijd geleverd.

perfecte wasstraat

De auto wordt netjes gewassen,gedroogd en met was behandeld Vlotte bediening Alleen wil het nog wel eens zijn dat buiten een van de stofzuigerslangen niet goed werkt

alles wat je kunt verwachten krijg je hier!!

perfecte omschrijving van besteld product, doch de kwaliteit overstijgt de verwachtingen en is ronduit superieur, vlotte levering in deze Corona tijden, kortom een absolute aanrader!!! zeker doen.

Zelfs nu snel geleverd

Product is als beschreven Volgende bestelling doe ik weer bij Carclean

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs