Zelfs nu snel geleverd

Product is als beschreven Volgende bestelling doe ik weer bij Carclean

Perfecte service

Perfecte service, super product!

Leveren tijdig en wat afgesproken+ steeds een extra. Top!

Zie hierboven

Goede kwaliteit, snelle levering en lage verzendkosten!

Top kwaliteit spullen! Netjes verpakt en een gratis doekje erbij.

Snelle levering, goede adviezen en uitstekende service.

Snelle en goed bezorging van de bestelde producten

Voor het eerst een auto en dus voor het eerst onderhoudspullen gekocht en gebruikt voor het onderhoud van mijn auto. Het ging prima.

Carclean levert altijd goed en snel

altijd top bij Carclean en als er een keer iets fout gaat wordt het altijd keurig netjes opgelost

Een van de weinige winkels waar de klant nig steeds koning is!

Kennis van zaken, klantvriendelijk en supersnelle levering.

Perfecte service

Goede producten en fantastische communicatie

Ondanks dat de levering vertraagd was, werd hier op Facebook duidelijk over gecommuniceerd. Netjes was wel misschien geweest als ze dit via email hadden gedaan.

Super shop

Ruim assortiment, snelle levering, goede klantenservice!

X

X

Top! Goede producten en snelle levering.

Veel keuze van producten. Alle producten die ik tot nu toe besteld heb zijn van goede kwaliteit. Geen 5 sterren, omdat de laatste tijd er regelmatig producten tijdelijk niet op voorraad zijn. Ik vind het erg begrijpelijk in deze tijd met het rondgaande virus, maar wel jammer nu je meer tijd hebt om je auto schoon te maken. Ik ben erg tevreden met de producten van Carclean.com, ik ga hier zeker nog vaker bestellen!

De beste klantenservice van Nederland

Bij Carclean doen ze hun uiterste best om service te verlenen. Bestelling zijn razendsnel verzonden, als je vragen hebt kan je altijd terecht, in de winkel zelf kan je ook altijd terecht voor info. Zo'n klantvriendelijkheid heb ik nog nooit ergens anders gezien. Ook tijdens de corona crisis waar er problemen zijn met de bestellingen verwerken/opsturen worden er steeds updates gegeven en alles word eraan gedaan om het op tijd bij de klant aan te laten komen. Mijn complimenten!

Carclean.com blijft de beste

Als ik op zoek ben naar spullen om mijn auto te detailleren, dan kun je alleen maar bij Carclean.com terug. Een breed scala aan producten en vooral leuk om te zien hoe producten ontwikkelen en zo ook het aanbod bij Carclean.com. Surfen op de website, je voelt je als een kind in de snoepwinkel...je wilt alles! Reviews zijn erg handig en veel aanwezig voor de producten op de site. Pak daar het forum bij en er is een overvloed aan informatie.

Quick, serious and best price

All perfect, best price, fast delivery .... thank's

Gewoon goed

Correct in behandelen van de bestelling en vlugge levering

Superrrrr

Gewoon snelle levering, goed advies. Ennnn niet het minst belsngrijkste. Mijn goldwing glimtweer als nieuw

Zoals altijd super producten en snelle levering

Zoals altijd super producten en snelle levering

Precies goed in alles.

Bestelling gedaan. Bestelling netjes en goed verpakt. Niks op aan te merken op het hele proces.

Kwaliteitsproducten voor glimmende auto

Top !!!!

Compleet top !

Pakket te lang onderweg na plaatsen order.

Order geplaatst op maandag uitlevering pas op Zaterdag.

een goede ervaring

snelle bediening , een goede service

Gewoon goed!

Meer dan genoeg keuze uit allerlei producten. Goede prijs en altijd snel bezorgd. En zo af en toe krijg je er wat gratis bij. Ideaal!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs