Snelle levering en altijd een leuk cadeau erbij

Snelle levering en altijd een leuk en handig cadeau zit er bij ,

Perfect!

Snelle levering overzichtelijke site, zeer content mee.

Gewoon goed

Voor de 2e keer velgreiniger gekocht, deze keer de liter variant. Fijn spul

top zaak

super winkel goede produkten snel geleverd en degelijk verpakt en er zit altijd we iets extra in de verpakking al cadeautje ik beveel deze webshop aan

Goed geprijsd en snel geleverd

Een goed te gebruiken website met zeer veel artikelen. Het bestellingsproces is makkelijk en levering was snel! Het minimumbedrag voor gratis bestelling is met €50 wat hoog voor particuliere bestellingen, maar een uitgebreid assortiment compenseert.

Veel kennis in huis en snelle levering!

Op de website staat veel informatie! Zowel bij de producten als op het forum!

Top service!!!

Inmiddels al een aantal keer wat besteld, de levertijd is snel (afhankelijk van post NL). producten zijn goed verpakt. nog nooit gehad dat er een product ontbreekt of wat dan ook. heel leuk is dat je af en toe een ''extraa'tje'' krijgt bij je bestelling!

Altijd goed!

Fijne mensen, informeren je goed, hebben een ruim assortiment. En je kunt met alle vragen terecht

Elke keer opnieuw topservice

Wereldzaak met wereld personeel en wereldservice....

Altijd ruim assortiment voor goede prijs

Zo’n ruime keuze, dat het moeilijk is om te kiezen. Daarnaast: goed geprijsd en snel bezorgd.

Ben blij met de droogdoek, en snelle levering

Ben blij met de droogdoek en de snelle levering

Waanzinnig

Top Gewoon

Uitstekende en snelle service

Duidelijke website. Uitgebreid aanbod De bestelde artikelen stonden de Volgende dag mooi verpakt al aan de deur. Van een snelle service gesproken.. Was op aanraden van mijn broer en ik zal deze ook aanraden aan anderen.

🔝 👍🏻

Groot assortiment snelle levering 🚚

Mooie webshop met een goed assortiment

Carclean heeft veel producten, geeft goede adviezen en levert op tijd voor een acceptabele prijs. Wat wil je nog meer?

Perfecte service

Perfecte service en nog altijd heel snelle levering ondanks de coronamaatregelen.

Ervaringen.

Best

Good services! Fast delivery! Good for US when you put a little gift în The package!

Great

Fast shipping

Snelle afhandeling en levering

Uitgebreid assortiment met veel beschikbare vakkennis -zowel op de site als het bijbehorende forum- om tot een goede keuze te komen. Levering gaat snel en volledig, ook in deze Corona-tijden. Keep up the good work

Snelle en complete levering, super

Keuze producten is ruim. Voor elk wat wils. Alles compleet geleverd dus geen 4 pakketjes

Perfect, 10/10

Heb al veel bestellingen geplaatst bij Carclean. Gewoon top producten, snelle levertijd. Altijd goed advies bij vragen. Vaak ook een presentje erbij of leuke acties. Helemaal top. Er is helaas altijd wel weer wat nieuws wat je kan gebruiken, dus je winkelwagentje is nooit leeg ;)

professioneel, vriendelijk

Professioneel advies door attente medewerkers, iedere vraag wordt serieus genomen.

Mooie YouTube filmpjes

Spullen besteld snel ontvangen en werken zoals geadverteerd

Snelle levering van een goed product!

De bestelde producten werden snel verzonden en van het hele proces werd ik goed op de hoogte gehouden!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs