Altijd goed

Altijd alles goed verpakt en bezorgd (als het later is ligt dat niet aan carclean) goede kwaliteit produkten voor een goede prijs

Goede producten, netjes verpakt

Na eerste gebruik overtuigd van kwaliteit en nut van goede Carcleaning producten. Begint met een goed pistool op de HD-reiniger en foamgun.

Besteld en dezelfde dag nog verstuur, dus de volgende dag in huis.

Geweldig!

Alles was snel en duidelijk te vinden op de site! Ook was de levering snel , alles was super netjes verpakt. Heel blij met mijn bestelling, zeker een aanrader!!!

Geweldige ervaring

De topproducten werden snel geleverd. Had over 1 product een een vraag die via de mail binnen 24 uur werd beantwoord. De vele video’s op YouTube zijn een prima aanvulling.

Gewoon prima! Bestelproces ging goed. Snel en netjes bezorgd.

prima service

Goed online te vinden, duidelijke site, easy bestellen en snelle levering

Top bedrijf!!!

Carclean is persoonlijk gericht op de klant ze helpen je graag om je heilige koets op een plezierige en duurzame manier te onderhouden met de beste producten die er op de markt zijn. Carclean heeft het allemaal waarbij je op welk vlak maar ook deskundig geïnformeerd wordt wat het beste voor jou is in plaats van hoeveel je van plan bent te kopen. TOP MANNEN!! ik heb m’n weg gevonden.

Goede en snelle levering van de producten

Heb als eerste de video’s bekeken voordat ik tot aankoop overging. De video’s waren duidelijk. N.a.v. de video’s en recensies ben ik tot aankoop overgegaan. Het voelt vertrouwd.

Altijd een goed en eerlijk advies

Ik vindt het altijd fijn om even bij de winkel langs te gaan, koffie staat klaar en ze nemen altijd (uitgebreid) de tijd om je te helpen/adviseren met grote en kleine vragen

Fantastische service!

Ik bestel al bijna 2 jaar op deze site en ik ben nog nooit teleurgesteld geweest!

Prima webshop!

De winkel voor een schone auto!

Super bedrijf!

Na lang zoeken, bij hun uitgekomen! Een ruim assortiment met veel grote merken en voor ieder budget wel iets. Ook de goede uitleg, en eerlijkheid op hun YouTube kanaal, waardoor keuze naar een ander product een makkelijke stapt wordt.

Duidelijke site, snelle levering

Duidelijk, snel en na e-mail contact snel reactie terug. Zeer tevreden.

Top service en zoals altijd snel geleverd

Via whatsapp zeer aangename uitleg en voorstellen helemaal top bedankt

Uitstekende service en communicatie

Ik had een artikel gezien wat via een buitenlandse route goedkoper geleverd kon worden. Ik had echter de voorkeur om toch lokaal te (kunnen) kopen. Na enig overleg werd me een zeer nette aanbieding gedaan. Top correspondentie en super geduldig en correct. (en binnen een dag geleverd)

Netjes en snel geleverd

Mothers groompoets werkt uitstekend

Gewoon goed .

Goede service snelle levering. Ik heb nog geen slechte ervaring beleeft.

De service staat hoog bij dit bedrijf

Ze hebben me snel, duidelijk en vriendelijk geholpen. Ik heb al 3 keer besteld bij hun en de levering was elke keer snel en goed verpakt.

Altijd goed

Ik bestel al meer dan 10 jaar spullen bij Carclean. Altijd de volgende dag thuis of een duidelijk mailtje met waarom het vertraagd is (niet op voorraad b.v.).

Goed advies en snelle levering.

Ik heb bij Vincent om advies gevraagd om een goed auto was pakket samen te stellen. Vincent heeft zich de moeite genomen om alle artikelen in de mail te zetten. Daarna nog telefonisch contact gehad en heb ik de bestelling geplaatst. Bestelling werd de dag erna geleverd. Super ervaring. Zal zeker bij jullie terugkomen. Groet Marco

Uitstekende service en snelle levering

Punctuele klantenservice waar andere nog een puntje aan kunnen zuigen!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs