Snel en degelijk

Super snel.

Groot assortiment, snelle levering

Carclean.com heeft een zeer uitgebreid assortiment. Vrijwel alles wat je kan bedenken voor je auto mooi en schoon te houden hebben ze in huis. En daarbij leveren ze ook nog eens volgens afspraak snel. Mijn benodigdheden gaan in het vervolg hier vandaan komen.

Fantastisch bedrijf met een dito aftersales

Ook op vragen na de aankoop over het gebruik van de spullen altijd dezelfde dag een antwoord. Vaak al binnen het uur.

Top producten en top service tegen een goede prijs

Ruime keuze, snel geleverd, scherpe prijs en zeer klantvriendelijk

Snel en correct

De bestelling dat ik had gemaakt was er de eerstvolgende dag en alles was correct dus ik kan niet meer vragen

Top en gemakkelijk te bestellen. Super levering!

Was makkelijk om te bestellen en volgende dag geleverd! Top service!

Vlotte service en steeds cadeautje voor de klant, top!

Topservice

goeie prijs/kwaliteit

Op tijd geleverd en degelijk materiaal

snel betrouwbaar aanrader

top bedrijf

Snelle beantwoording vragen en snelle verzending

Voordat ik mijn bestelling plaatste heb ik per e-mail informatie ingewonnen. Mijn mail werd snel beantwoord zodat ik de bestelling kon plaatsen en had de spullen de volgende dag in huis.

Snelle reactie top service

Eerst wat vragen gesteld via email. Heel snel en duidelijke antwoorden opgekregen. De juiste spullen besteld en snel geleverd. En uit eindelijk voldoen de spullen nog volledig aan mijn verwachtingen. Mijn vaal rode auto is weer helemaal rood waar je u tegen zegt.

Goede service, snelle levering en uitgebreid assortiment

Al jaren trouwe klant van Carclean. Als ik het nodig krijg ik goed advies, wordt er snel gereageerd op vragen en wordt er altijd snel geleverd. Is er iets niet op voorraad of zijn er andere zaken die betrekking hebben op je bestelling, wordt er altijd een passende oplossing gezocht. Top bedrijf.

Goede producten, uitstekende service

Eerlijk advies, ruime keuze. Enkel goede en de beste producten, er word geen rommel verkocht

Geweldig kwam snel en alles correct

Alle producten dat ik had besteld waren er snel en kreeg een kleine attentie wat toch de stap zet om nog te kopen bij carclean ook de verzending is snel gewoon top!!

Toppie

Snelle en correcte levering

Super vriendelijk mevrouw had er erg veel verstand van vriendelijk en snel top bedrijf

Super. Niets op aan te merken

Carclean.com heeft alles goed voor elkaar. De website is fijn, en de service is goed. Wat wil je nou nog meer als online-shopper??

Top spullen, snelle levering!

Altijd goed geholpen, de beste merken. En snel geleverd! Top bedrijf!

Snelle levering, goede artikelen.

Altijd snelle en correcte levering

Nog nooit een probleem gehad met de levering van een bestelling. De website is ook duidelijk en volledig.

Uitstekende service

Goede prijzen en correcte levering, kortom een topbedrijf

Spullen netjes en snel geleverd.

Prima tevreden.

Aanrader

Service zeer goed

Een topper!

Fijne producten, eerlijke prijs en vlotte service! Een vaste partner bij mijn perfectionisme 😜

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs