Zoals te doen gebruikelijk prima voor elkaar

En ook weer de dan toch onverwachte gift. :-)

Veel producten en snelle levering

Veel producten en snelle levering

Een schone levering

Groot assortiment, makkelijk en snel te bestellen en ondanks de Corona crisis de volgende dag in huis. Super ! Bestelde artikelen zoals verwacht. Ben gelijk aan de slag gegaan !

Vlot en correct.

Snelle levering, goede klantenservice na verkoop. Goede prijs - kwaliteit.

• Zou u ons aanbevelen? Yes

super

snel en goed

Snelle en goede service!

Producten zijn snel en goed geleverd. In een mooie doos en goed verpakt. De site daarentegen is tergend traag. Heb het vermoeden dat dit een magento shop is. Moeten ze echt fixen! Bug in het verwijderen van items uit de cart. Voor de rest top! Mooi aanbod en snelle levering. Ga er zeker weer bestellen.

Snelle levering en goede kwaliteit was. Aarzel niet om hier iets te kopen.

Snelle levering en goede kwaliteit was. Aarzel niet om hier iets te kopen.

Altijd top.

Laatste keer was ik mijn kleidoos kwijt. Ik was uren aan het zoeken. Auto was al gewassen, belde carclean of ik wat spullen kon ophalen. Nooit een probleem en mijn verlanglijstje werd meteen klaargelegd. (Let op dit was tijdens de coronatijd) Medewerkers staan altijd klaar voor je, meestal met goed advies over producten.

Snelle actie en levering.

Goede en snelle levering. Mis alleen het merk Chemical Guys hierbij mijn verzoek. Verder zit de site er goed uit ( geen poespas ) en de prijsverhouding is ok.

Top bedrijf

Altijd op tijd geleverd. Vaak nog een presentje! Zeer goed en gevarieerd aanbod. Snelle reactie op vragen.

Top service, snel verstuurd en goede prijzen

Goede keuze, professionele medewerkers en snelle levering

Goeden snel

Goed service

perfect verder geholpen en correcte levering

Ik ben super tevreden!

Goede service snelle levering

Had een aantal vragen werd goed geholpen Je hebt ook een forum om daar je vragen te stellen Als je voor 10 uur besteld krijg je het de volgende dag Bestellingen waren goed verpakt

Top altijd goede service

Groot Assortiment

Duidelijke website, groot assortiment, scherpe prijzen en vlotte betaling en verzending

Zeer goede service!

Elke bestelling word keurig netjes verstuurd. Voor vragen krijg je een net en eerlijk antwoord!

Snelle levering zeer uitgebreide keuze.

Snel geleverd en goede producten

Eerst via de mail goed advies gekregen. Daarna besteld en binnen twee werkdagen in huis.

Super bedrijf

Veel variatie (zowel in merk als in budget), Ruim aanbod en altijd een leuk extraatje. Voor mij geen andere webshop weer!

Ik ben al jaren klant bij Carclean en ervaar dit bedrijf heel positief. ik word altijd netjes gelopen en ik ben er van overtuigd dat ze pas genoegen nemen als de klant tevreden is. Ook krijg je altijd een mooie verassing van Carclean bij je bestelling. Ga zo door Team Carclean!

Super goed geholpen door de klantenservice en goed ingepakt!

SUPER! ik heb verschillende soorten polish besteld bij carclean. na mijn bestelling zag ik dat ik per ongeluk de verkeerde besteld had. Snel de klantenservice gemaild en kreeg de volgende dag antwoord van Dennis. hij heeft mij goed geholpen en had nog een leuke verassing als kadootje toegevoegd! Top Jongens.

Gewoon goed met perfecte aftersale

De wagen was al afgeleverd toen ik erop geattendeerd werd door een collega die dezelfde behandeling heeft laten doen. Hij was er uitermate tevreden over en gelukkig kon het nog net. Dus de behandeling laten uitvoeren. Kost een paar centen maar gezien het resultaat dik en dwars verdiend. De toekomst zal uitwijzen of dit product ook werkelijk het gemak geeft wat ik ervan verwacht maar tot nu toe gewoon goed.

Je krijgt altijd een eerlijk advies.

Super Klantenservice, Goed advies en de beste prijs!

Carclean.com klantenservice heeft me heel goed geholpen bij mijn bestelling, Fijn en snel contact gehad via Whatsapp, ik kreeg goed advies en korting. Snel geleverd en goed verpakt, gewoon allemaal helemaal in orde! Ik ben een tevreden klant en kom hier zeker terug voor mijn auto poets & detailing spullen. Ook heel fijn is het zeer informatieve forum (Een vriendelijke community), waar je terecht kunt voor al je overige vragen en heel veel informatie kunt vinden over het auto's poetsen/detailing. Ik zou carclean.com heel zeker aanbevelen! echt een TOP winkel!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs