Snel correct oké

Duidelijke omschrijving van de artikelen

Goede uitleg en goede producten

Alles naar wens verlopen

zeer goed

Zeer snelle levering vandaag besteld morgen in huis veel keus en goede spullen en altijd een klein presentje

Goede voorlichting

Medewerker nam de tijd om alle opties te vertellen. Duidelijke prijsopgave. Veel keuze

Suuuuupersnel geleverd

Zeer goede producten zeeeeeer snel geleverd.

Uitstekende winkel en producten ,een aanrader .

Snelle levering en goed verpakt

Tot hier toe goede producten, leuk om bij elke levering iets gratis te krijgen 😁👍

Ruim aanbod, snelle levering en super service!

Door het uitgebreide aanbod en snelle levering is dit mijn adres voor alles wat ik nodig heb om mijn auto mooi te houden. Daarnaast hebben ze regelmatig interessante acties.

Top en snel geleverd.

Prima produkten en verstand van zaken. Ik had een probleempje met bestellen. Eén telefoontje en het was opgelost.

Snelle levering goed verpakt

Snelle levering goed verpakt.

company recommendable👍👍👍

everything as described and very fast shipping

• Poleciłbyś nas? Tak

Heb meer had dan ik had besteld

Ik vind dit leuk als er iets extra,s bij is en had nog nooit eerder besteld heb het nog niet gebruikt zal wel super zijn dank u

Top producten maar een minpunt

Ik heb zeer handige producten gekregen maar er was een groot nadeel, mijn velgenreiniger is volledig uitgelopen in de besteldoos. Verder een goede site

Zoek niet verder, dit is de perfecte shop

Carclean heeft een prima assortiment producten. carclean=cleancar en ik ben fan

Snel, klantvriendelijk en professioneel

Nu zo'n 7 jaar klant hier als Detailer. Zeer vlot bedrijf. Altijd behulpzaam en nemen de tijd voor je. Zeker een aanrader!

Top shop !

Het was echt een top ervaring met dit online shop

Altijd goede service

Ik bestel al meerdere jaren bij Carclean. Zowel telefonisch als in de showroom zijn de medewerkers altijd bereidt om mij van goed advies te voorzien. Daarnaast hebben ze een mooi forum waar nog veel meer kennis te vinden. Is er iets mis met een product? Carclean lost het altijd passend op. Zeldzaam goede dienstverlening.

Schitterend

Snelle service, top producten, ook steeds bereid om te helpen bij de juiste keuze. En steeds een leuke gadget er gratis bij

Snelle levering, prima producten

Eerste ervaring is erg goed, snelle levering en prima producten. Zelfs een klein extraatje .

Snelle en correcte levering!

Interessante prijzen, breed assortiment en snelle levering.

Snelle levering met een uitstekende assortiment en strakke aanbiedingen.

Goede prijs kwaliteit, ruime voorraad en supersnel geleverd

Supersnelle verzending, goed contact met service en bij grotere bestellingen meestal gratis goodies.

Bliksem snel en eerlijk prijs

Heel tevreden over bestellingen

Top assortiment en service

Altijd tijd voor een goed advies.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs