Altijd leuk als je een extraatje krijgt!

Snelle service, snelle levering en een extraatje krijgen bij je bestelling 👍

Super duidelijke communicatie, heerlijk

Het hele bestelproces is super duidelijk, gemaakte afspraken perfect nagekomen. Tevens een leuk gebaar met de gratis sample

Top, snel en informatief

Orders zijn altijd prima voor elkaar, vaak iets extra's of die ene vergeten poetsdoek der bij. Super service

Snel en goed

Keurige afhandeling. Snelle levering. Ook fijn dat het via Post.nl gaat, kan je zelf beslissen waar het bezorgd wordt.

Kennis, vooruitstrevend en klantvriendelijk.

Als online klant kan ik Carclean alleen maar aanbevelen aan auto liefhebbers voor veel poetsplezier...

Overzichtelijk en vlot

Mijn ervaring bij Carclean.com is uiterst goed, er is altijd iemand die u te woord staat met de nodige uitleg en de prijzen zitten ook goed, doe zo verder :)

Positief

Is zeer goed.

Heel tevreden

Heel tevreden

Alles wat je als klant verwacht

Regelmatig besteld en altijd alles snel en compleet geleverd. Advies ook goed en duidelijke website.

Altijd top!

Ik bestel graag bij carclean. Goed advies, fijne producten.

Snelle levering, goed verpakt

Ruim assortiment en goede service

Zeer goede service!

Heel goede en snelle service! Komt afspraken zéker na (voor 22u besteld, morgen in huis). Telkens een verzorgd pakket ontvangen. Top doe zo verder!

Enorm goede en vriendelijke service. Altijd snelle leveringen en zeer hulpzaam.

Prima levertijd en service

Prima webshop, goede producten en snelle service

Super geadviseerd

Ben even langs gereden in de shop. Daar super geholpen en geadviseerd. De heren en dames hebben duidelijk verstand van zaken.

Goed product, zeer tevreden van de low pro pads

Zeer goede ervaring, goed product en snelle levering. Zeer tevreden van jullie diensten.

Zoals gewoonlijk snel en goed geleverd

Zoals gewoonlijk snel en goed geleverd

Ruime keus, prima advies.

Snelle levering en via het forum advies waar je wat aan heb.... 👍👍👍

Altijd goed verpakt & top levering

Carclean voorziet mij altijd snel van de producten die ik nodig heb. Met een duidelijke overzichtelijke website waar alles snel besteld is. Het word super strak ingepakt verzonden, vaak met een extraatje in de doos om uit te proberen. Ik blijf wel hopen dat ze nog meer merken gaan toevoegen aan hun shop in de toekomst. Carpro is daar bijvoorbeeld een goed voorbeeld van. Dit is natuurlijk wel grotendeels persoonlijke product voorkeur, maar toch wel een van de grotere merken die nu nog missen. Al met al gewoon dikke prima voor de producten die ze wel allemaal hebben!

supersnel

alles correct

Zeer deskundige mensen met een goed assortiment

Alle mensen bij Carclean weten waar ze het over hebben. Geen verkooppraatjes maar gewoon waardevolle info en afgelopen zaterdag een hele goede workshop gedaan.

Happy costumer

I shop from Carclean for the first time 4 year ago and here i can find all type of product for car cleaning and detailing and in they send me ever a little gift, appreciate

Grote keuze, snel geleverd

Van doeken tot machines: de grootste keuze, snelle levering en steeds een leuke verrassing in je pakje terug te vinden.

Supersnelle service

Alle items waren keurig en super snel bezorgt. Ook telefonische ondersteuning was uitstekend en kundig te woord gestaan.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs