Uitmuntende service!!!

Reeds kort na het opstarten van m'n bijberoep als cardetailer, ben ik producten beginnen bestellen via CarClean.com. Mij viel toen al meteen op dat de bestelling zeer vlug geleverd werd, zelfs naar België en dit met PostNL. Intussen heb ik reeds enkele keren gemaild met Dennis inzake informatie over producten en steeds krijg ik heel concrete tips. Dankzij CarClean weet ik welke producten ik wel en welke ik zeker niet wil gebruiken. Een bijkomende voordeel van CarClean is dat ze heel wat professionele merken verkopen en zich dus niet vastpinnen op 1 bepaald merk. Ik heb nooit geloofd dat 1 merk op alle domeinen de beste producten levert (hoe lang er ook over nagedacht is) en dit blijkt ook wel zo te zijn na het uittesten. Regelmatig komen er nieuwe producten/merken bij in hun gamma. Leuk! Via CarClean en hun professioneel advies kun je dus als cardetailer zelf je eigen (professionele) selectie samenstellen. Puik werk! Doe zo voort!

Topservice

Klantgericht, website zeer overzichtelijk en bestelling in 1 dag in huis! Absoluut een aanrader

Ruime keus goede prijs, snelle levering,

Altijd ruime keus in kwaliteit en prijs. Scherp geprijsd. Het adres voor je profi of amateur spullen.

Zeer correct bedrijf

Hulpvaardig Snel antwoord op vragen Snelle verzending Top producten !!

Echt top winkiel.

Ik Ben altijd Tevreden.

Grote keuze, goede producten.

Als je spullen zoekt om je auto te detailen ben je hier aan het juiste adres. Veel producten, vaak leuke acties. Ook clinics om bij te leren.

Weer in 1 woord perfect

Zoals gewend netjes snel en perfect geleverd. Perfecte website en dan over het forum nog niet gesproken. ga zo door

Klantvriendelijk

Catawiki oordeelt ook in het voordeel van de bieder/koper wanneer er eens een probleem is met verkoper. Dan staat Catawiki aan de kant van de bieder/koper en dat geeft een veilig egvoel. Een nadeel van Catawiki is dat je over een Visakaart moet beschikken om bv. te bieden op auto's/oldtimers. Ik heb geen Visakaart en dus kan ik niet bieden op die veilingen. Anders had ik dat zeker al gedaan.

Goed assortiment

Professionele spullen adequate levering, kortom top

Snel geleverd voor een scherpe prijs

Top bedrijf waar velen een voorbeeld aan kunnen nemen

De bestelde producten zijn goed en snel bezorgd! Top 👍

Super geregeld

Betrouwbare eerlijke firma met klasse service

Bestel al jaren bij Carclean en als ik vragen heb is niets te veel voor hun en direct professionele antwoorden en supersnelle service en leveringen. Dit is een bedrijf die 1000% loopt en springt voor zijn klanten. Wij blijven alvast trouwe klant. Mvg Elite car cleaning limburg

Prima zaak.

Prima zaak. Snelle levering.

Duidelijk overzichtelijk

Hier haal ik graag mijn detailing materiaal. Tot de volgende bestelling!

Zeer uitgebreid gamma en snelle levering!

Carclean heeft een zeer uitgebreid gamma, en dankzij het forum krijg je gigantisch veel info om de juiste keuze te kunnen maken. Topwinkel!

Top en snel geleverd

Snelle levering. Top!

direct antwoord op vragen en snelle service

als beginnende auto poetser had ik wel wat vragen deze werden gelijk beantwoord. daaruit materialen besteld en dat was de volgende dag al binnen. Ben er zeer tevreden mee.

Kan eigenlijk niet beter

Aanklikken op jou product, winkelmandje invullen. betalen en klaar.

Duidelijke site Goede omschrijving levertermijn is zoals afgesproken

Zeer goede materialen snel geleverd en korekte prijzen

Altijd top service bij CarClean!

Doe zo verder! ;)

Top bedrijf!

Overzichtelijke website, zeer snelle verzending, prettige communicatie

Zeer goed bedrijf !

Alles in orde wat ik bestel en op tijd geleverd. Ook bij vragen staan ze direct voor je klaar.

Beste auto detailing site

Goede producten om je auto te onderhouden met duidelijke uitleg erbij. Zeer snelle levering vaak met een kadootje extra. En een goede forum.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs