Snelle levering en ruim aanbod

Snelle levering en ruim aanbod.

top

correcte afhandeling , top producten

Goede kwaliteit producten en enorm goede helpdesk die snel en professioneel adviseert

Ik koop al enkele jaren mijn wax en polijstmiddelen bij carclean. Altijd snelle verzending en goede producten. Ik gebruik Collonite wax en vroeg me af of er ondertussen een nog beter product is. Ben snel en adequaat geholpen door de helpdesk met suggesties en links naar producten en een advies op maat. Ook een vervolgvraag hierover werd zeer snel afgehandeld. Deze service maak je niet vaak meer mee. Zeer tevreden!

De vriendelijkste, de slimste, de leukste!

Ik ben al heel wat jaren klant. Inmiddels gestopt met detailen maar soms... soms heb ik toch nog wat advies nodig. De experts staan je uiterst vriendelijk te woord en denken enorm goed met je mee.

Uitgebreide webshop mét community

Handig om gewoon via het forum te zoeken wat je nodig hebt, om dat dan direct te kunnen aanschaffen. Zeer overzichtelijke shop, met snelle levertijden.

Beter kan niet

ongelooflijk ruime keuze, snelle levering, beantwoorden van vragen via mail en whatsapp. Top!

Makkelijk, goedverpakt en snel

Mijn eerste bestelling bij Carclean.com is uitstekend verlopen, site is duidelijk (helaas wel veel niet beschikbaar) makkelijk te navigeren en waneer je beateld hebt is het pakketje zo binnen en alles was super netjes verpakt. 10/10 wat mij betreft

simpelweg TOP!

heel goeie website ... klaar en duidelijke product reviews / video's snelle levering, zelfs tot in België. had persoonlijk een foutje gemaakt bij de laatste order (was iets te snel) ; wat ik super vond was het gegeven dat ik jullie via Whatsapp kon bereiken om het foutje recht te zetten. dit is gewoon top!

Nie ***luh maar poetsen!

Duidelijke site met goed beschreven producten en snelle levering

Pakketje was verloren door postNL Netjes afgehandeld door carclean!

Top! Mijn bestelling werd de volgende dag geleverd

Snelle levering en goede producten tegen een redelijke prijs! Maar dat kan ook wat Carclean.com hoeft geen Lamborghini weg te geven :-) !

Vriendelijk personeel snelle service

Producten besteld en opgehaald in de schop de zelfde dag nog

Nette webwinkel(met fysieke winkel waar ik nog niet ben geweest) Grote verscheidenheid van producten. Duidelijke website en leveringen top. Klantenservice kan ik niet beoordelen, daar ik geen vragen of opmerkingen had. Gewoon goed, betrouwbaar en stipt met leveringen.

Mooie spullen en scherp geprijsd

Al eens eerder besteld. Site een beetje onoverzichtelijk. Maar producten en afleveren zijn goed en ging snel.

Groot assortiment en alles voor een okee prijs.

Koop hier al jaren tot volle tevredenheid. Groot assortiment, en alles voor een okee prijs.

Top service en snelle leveringen

Ik besteld steeds zonder enige stress. Alles wat ik bestel komt snel toe en ik perfecte staat

Duidelijke site, snelle levering

Snelle levering en het besteld product doet wat het belooft.

Zag een filmpje. Product leek me handig. Heb het besteld en was de volgende dag in huis. Ben tevreden met het product.

Al jaren tevreden klant

Goede service, groot assortiment

Duidelijke site, snelle levering. Top dus. Ga zeker weer een keer bestellen bij Carclean

zeer klantgericht bedrijf

Telefonisch goed bereikbaar, is tegenwoordig wel het melden waard. Tijdens het telefoon gesprek zeer duidelijke uitleg over producten en uitstekend advies. Daarnaast heb ik een paar jaar geleden afsluitbare wasemmers gekocht bij carclean. Deze sloten niet meer goed af, omdat de afdichtrubbers versleten waren. ik kreeg bij mijn bestelling 2 maal gratis nieuwe rubberen afdichtringen, dat is nog eens service !

Uitstekend aanbod, duidelijke instructievideos en snelle levering

Bestelling is altijd prima verpakt en snel geleverd. Veel keuze, veel op voorraad en goede prijzen.

Geweldig!

Verschillende 'goede' merken op voorraad, goede voorlichting, Snel en eenvoudig besteld, top verpakt en snel in huis!

De juiste plek.

Wat ik geweldig vind is dat er moeite gedaan wordt om de producten die jullie verkopen te testen op you tube. Wat het voor de klant plezierig makkelijk gemaakt wordt om te besluiten om iets te kopen of beter van niet. Kort samengevat een voorbeeld voor andere ondernemers.

Fast Shipping and Quality Products

Shipping to Finland from Holland is quite fast, products arrived within 5 days from ordering. Product quality is good, selections are quite okay. Most of the brands they sell are top quality and reliable.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs