Zeer snel

Product voldoet aan de beschrijving en is zeer snel geleverd.

Fantastische producten en geweldige ondersteuning

De (polijst)producten en overige middelen hebben oppervlakkige krassen in de blanke lak vrijwel onzichtbaar gemaakt. Zonder het forum had dit nooit gelukt en ook niet zonder de goede prijs/kwaliteit verhouding van de door mij aangekochte producten. Carclean helpt mijn auto op een leuke manier zelf te onderhouden zonder hierbij op onnodige extra kosten te stuiten door het aan pro's over te laten. Lekker de handen uit de mouwen steken; we kunnen zelf meer dan we vaak denken! Verder was de levering er al de volgende dag, ondanks een bestelling even na 22 uur!

Goed advies

Vanwege vuurwerkdruipers op mijn voorruit die met allerlei middeltjes niet weg te poetsen waren, Carclean.com gebeld. Geduldige uitleg waardoor ik snel de juiste spullen kon bestellen. Die kwamen gelukkig ook nog snel waardoor ik de daaropvolgende dag bij regen en veel koplampen schone ruiten had.

Snelle levering en fijne ervaring!

Fijne ervaring bij mijn eerste bestelling via Carclean.com. 's Avonds bestellen en de volgende dag al in huis hebben, super! Alles netjes en goed verpakt, met een paar leuke extra's.

Altijd goed geholpen Groot aanbod En bij een vraag proberen ze zo goed mogelijk te helpen!

Fast delivery

Wide range of products, good quality products

Super geholpen!

Via hun website kwam ik er niet helemaal uit, dus even naar hun showroom gereden. Goed en eerlijk advies gekregen. Zeer vriendelijk personeel.

Alles netjes verpakt

Wat men beloofd, komt men ook na..super snel en goede service

Snel en goed

Carclean levert kwaliteitsproducten, snelle levering, redelijke prijzen en goeie informatie. Ik kocht de Gliptone leder bescherming, een fantastisch product dat 100% doet wat het beloofd. Binnen een dag thuis afgeleverd, perfect!

TOP!

TOP! I can find all my car cleaning products there, no need to look anywhere else! :)

Top als altijd

Sinds ik poets mijn vertrouwde adres. Super service en groot assortiment.

Prima levering+jwaliteit profuct

Mijn n1 shop

Heb er maar weinig op aan te merken. Goede service. Snelle levering. Al aangeraden bij verschillende vrienden en collegas. Misschien 1 minpuntje. Zo is nie het hele assortiment van bepaalde merken aanwezig. Zo ben ik liefhebber van de Valet Pro produkten maar kan ik niet alles bij jullie vinden. Ik denk ook wel dat dit niet mogelijk is om alles binnen te halen. Mvg

Alles top geregeld

Alles mooi op tijd. Super

Nvt

Snelle levering mooi product

Netjes afgehandeld en de volgende dag in huis, Top! Leuk pakketje met wat extra info, altijd leuk om wat extra's te krijgen. Heb gisteren voor de de zaak ook een bestelling geplaatst. Ben erg tevreden. Groeten Olaf (van dijk Wheel repair)

Altijd snelle bezorging (mits op voorraad natuurlijk)

Goed tot Zeer Goed.

Snelle levering Goede kwaliteit

Met Carclean poets je altijd goed.

Mijn vertrouwen in Carclean is erg groot. Is er een probleem, hetgeen altijd kan voorkomen, zal dit altijd opgelost gaan worden. Grote sortering artikelen. Vaak leuke en soms heel leuke aanbiedingen. Speciale dagen : Dappere Dinsdag, Let it Rain, Black Friday. Diverse meetings o.a. dap evo, of Nanolex. Ik denk niet dat er een zaak in Nederland is die zo achter haar producten staat. Carclean heeft ook een geweldig forum. Wat valt er nog meer te wensen !

Hmmmm

Wat een *** zaak! Veel te weinig ervaring en slechte service en alles aan de hand. GEINTJE!! Wat een top zaak is dit!! Geweldig personeel!! En de service en is ook helemaal geweldig!! Snel verstuurd, snel ontvangen. Of gewoon zelf halen, kun je nog vragen stellen ook! Doe hier al een aantal jaren "boodschappen". Nog nooit teleurgesteld!

Goede producten, snelle levering en goede service

Veel goede producten op voorraad, en meestal de volgende dag al in huis.

Verzenden allemaal prima

Echter jammer dat er geen korting voor kleine ondernemers is. Hierdoor heb ik alle producten van Carclean van mijn website gehaald om dat er geen marge meer opzit. Jammer de producten waren allemaal prima. Zal ze nu uit het buitenland moeten gaan halen.

Perfect bedrijf aanrader

Snelle en perfecte levering. Kwaliteit Concurrerende prijs

DE shop voor een clean car!

Steeds een perfecte service! Zeer uitgebreid aanbod, snelle levering, goede prijzen,.. En als er toch iets foutloopt met de bestelling lossen ze dit meteen op.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs