Snel!

Snelle verwerking en levering van de producten! Topservice 🤙👍

Levering was prima

Producten snel en goed ontvangen. Producten zijn top en de uitleg / productinformatie is goed op de website.

Altijd goed!

Goede producten, snel verzonden en perfect verpakt!! Wat valt er nog meer te wensen?!

Veel keus, snelle levering

Ruim assortiment, spullen snel geleverd. Perfect!

goede service en vlotte levering.

hierbij wou ik mededelen over mijn ervaring met q2m Quick detailleer heb het met andere producten gekocht mijn ervaring tot nu toe is dat ik er geen voordeel uithaal en dat het verbruik erg royaal is ,ik denk dat je een auto van een middenklasse bij 3 keer poetsen de fles van 400 ml op is. Verder zijn de andere producten TOP. Mvg.

Niks op aan te merken

Prima informatie, toegankelijke website. Snelle levering.

Goede service, snelle levering

Carclean heeft een goed assortiment met duidelijke productinformatie op de website en nuttige reviews over deze producten van gebruikers. Als je dan wat besteld is het altijd snel in huis.

Enthousiast en professioneel

Goede ervaringen zowel met internet bestellingen als in de showroom.

Hele goede site, het beste en grootste assortiment en supersnelle levering. Wat wil je nog meer? Kennis van zake en goed advies? Dat is ook top!

good advice and fast delivery

Advice by phone was very good. Ordering, tracking and delivery was fast and easy.

Groot assortiment

Op aanraden van een collega naar deze shop gegaan. Wat een uitgebreid assortiment. Voor elke beurs is er iets beschikbaar. Wat je ook aan je auto wil reinigen of onderhouden: het is in de shop aanwezig. Supersnelle levering en ook nog eens een leuk gratis extraatje geleverd bij mijn bestelling. Het volgende winkelmandje staat alweer klaar.

Snel en goed verpakt geleverd.

Al eerder besteld bij Carclean en levert snel en goed. Leuk dat er altijd een kleine toegift bij zit!

Gevraagde artikelen op tijd gekregen.

Bestelde artikelen op tijd gekregen. Artikelen gebruikt. De tijd moet uitwijzen, of deze artikelen ook het beloofde resultaat heeft.

Top ervaring

Op het laatste moment een bestelling geplaatst op black friday. Ze hadden een mooie aanbieding met korting om het gehele assortiment. Mijn bestelling had ik vrijdagavond geplaatst, maandag werd de bestelling in behandeling genomen en verstuurd. Dinsdag netjes van PostNL ontvangen en doormidden van een track and tracé gevolgd. Ik had wel verwacht dat mijn bestelling dinsdag zou komen. Dit omdat ik mijn bestelling na 22.00 uur had geplaatst en er duidelijk op de website staat “voor 22.00 uur besteld is zelfde werkdag verzonden”. De spullen zaten goed verpakt de spullen komen geen kant op. Veel luchtkussens werden gebruikt. Gelukken hadden ze ook slim nagedacht bij het inpakken. Ze hadden kleine spullen (doeken enzo.) in de bestelde emmer gestopt en niet daarnaast. Waardoor ze de ruimte optimaal hebben benut. Ook leuk dat er een zakje pepernoten van Bolletje erbij zat als verassing. Top carclean, ga zo door!

Overzichtelijke webshop, mooie aanbiedingen, snelle verzending

Top bedrijf

Goede informatie verkregen en netjes geholpen

Goede kwalitatieve producten tegen een eerlijke prijs en snelle levering

Altijd veel keus uit een zeer uitgebreid assortiment, de levering wordt altijd snel en correct afgehandeld. Verder is er veel informatie over de producten en hoe ze te gebruiken te vinden op hun site

Uitgebreide info en reviews, vriendelijke service!

Op het forum is veel informatie te vinden over producten en vraagstukken. Ook de reviews zijn erg handig! Klantenservice denkt mee, reageert vlot en is vriendelijk.

Altijd goede acties en snelle levering

Super webshop, heerlijk overzichtelijk. Goede klantenservice en altijd bereid te helpen.

Absoluut top!

Overzichtelijke site, correcte informatie, tijdig mailverkeer, vriendelijke en behulpzame klantenservice, uiterst snel.

Perfect!

Mijn ervaringen met Carclean zijn perfect! Alle producten zijn prima en komen op tijd binnen. Alleen met black friday kwam mijn pakket 2 dagen later binnen, maar dit was begrijpelijk i.v.m. de drukte. Ook van de klantenservice krijg ik altijd prima hulp.

Zeer prettig bedrijf, snelle verzending en snel antwoordt als er vragen zijn

Bestel nu al weer een aantal jaar mijn auto was spullen bij Carclean. Veel keuze qua producten maar voor hulp kan je altijd contact zoeken met ze. En anders is er het fijne carclean forum nog waar veel ervaring is te vinden . Top bedrijf....

Snelle levering en altijd correct

Goede producten, snelle en correcte levering. met zoals vaak een "cadeautje" Kortom helemaal TOP

Goede producten verkocht door enthousiasten.

Tot nu toe alleen too producten die doen waar je ze voor koopt. Informatie van de medewerkers is uitstekend, net als hun enthousiasme. Ga vooral zo door! Verbeterpuntje: Wellicht de mogelijkheid bieden om ook in het weekend open te zijn?!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs