Geheel conform verwachting

Geheel conform verwachting

zeer goede service,vlotte communicatie en hulpvaardig.

vlot geholpen met een paar vragen ivm producten. Zeer snelle levering. Krijg meestal ook een gratis cadeautje.

Deze gasten weten waar ze over praten!

Deskundig advies, lopen zelfs mee naar de auto om nog beter te adviseren. De heren nemen de tijd voor je en gaven na aanschaf van meerdere spullen, nog een gratis doekje mee.

Super service

Super service en vriendelijk onthaal. Doen al het mogelijk om je verder te helpen en alles de volgende dag bij je geleverd te hebben.

Perfect...

Grote keuze,snelle verzending,top....

Vriendelijk en duidelijk

Vriendelijk, veel ervaring zeker een aanrader. Alles wordt goed uitgelegd en er wordt gekeken naar wat het beste bij je past. Is ook koste vriendelijk.

Toppers

Toppers Correct Eerlijk Gewoon de juiste partner 👍

Supertevreden

Bestel hier al jaren en zal dat ook blijven doen , altijd iets extra bij de bestelling , levering snel en foutloos , topsite 👌

Topservice ten alle tijden

Al meer dan 10 jaar klant, nog nooit ontgoocheld geweest. Keer op keer snelle verzending. Bij vragen of problemen altijd een goede en correcte oplossing. Zeer goede dienst na verkoop. Het productgamma biedt ook een zeer ruime keuze. Handig forum gekoppeld aan de website. Kortweg alles wat je nodig hebt als beginner, maar ook als ervaren detailer.

Perfect en betrouwbaar en snelle levering

Super snel en ook nog eens een extraatje gekregen.👍😊

Super, altijd correct. Duidelijk en transparant

Perfect, duidelijk en correct. Altijd zoals omschreven

Goed spul en supersnel geleverd

Top firma met uitstekende klantvriendelijke service.

De service die je hier krijgt is super. Zo bestaan er niet veel firma's meer.

Zoals altijd perfect

Geweldige producten

Snelle levering en veel goede producten

snel geleverd, netjes verpakt, leuke gift in het pakket, top !!!

erg fijn bedrijf om spullen te bestellen, mooi assortiment en leuke aanbiedingen!

Snelle afhandeling en meedenken

Wat ik handig vind aan de website van Carclean is de gebruikersbeoordelingen. Zo kan ik zien welk produkt bij veel gebruikers populair is. Handig, omdat ik zelf nog geen ervaring heb met auto detailing. Bestelling is snel afgehandeld en verstuurd. Ze stuurden gratis nog een drietal microfiber poetsdoeken mee. Die komen goed van pas!

Altijd goed

Word altijd netjes geholpen in de winkel. als je vragen hebtgeven ze duidlijke uitleg

Altijd correct en op tijd... Top!!

Altijd correct en op tijd... In één woord Top!!

Perfect as always

Perfect service as always, car looks like new and smell fresh!

Snelle levering en een grote keuze aan producten.

Donderdag bestelt , zaterdag in huis ( levering naar België) Zeer tevreden!

Groot gamma en snel geleverd.

Het gamma van producten is zeer groot, hierdoor had ik voldoende keuze. Iedere keer als ik een bestelling maak, wordt dit de dag daarna alweer thuis geleverd. Sommige prodcuten zijn iets duurder als bij de conncurent maar dat neem ik er graag bij aangezien de service hier uitmuntend is.

Groot assortiment, snel geleverd

Carclean heeft een groot assortiment met schoonmaakproducten voor je auto. Bestellen gaat eenvoudig en de levering is snel.

Groot assortiment, snelle verzending

Mijn auto is gestolen, uiteraard met alle poetsspullen erin. Bij deze winkel kun je alles in 1 keer bestellen. Groot assortiment en lekker snel binnen.

Prima webshop, prima service

Goede producten, vrijwel geen rommel op de site en goed advies. De clinics zijn ook interessant en je krijgt meer begrip voor het "vak" wat autodetailing toch wel is. Keep up the good work!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs