Top winkel, met uitstekende service!

Altijd snelle levering, leuke acties, mijn favoriete webshop!

Gewoon perfect

Gewoon alles geleverd zoals besteld en de vorige bestelling iets vergeten te bestellen mailtje sturen en wordt alsnog opgelost

Top bedrijf.

Zeer tevreden, snelle levering.

Goed bedrijf met veel keuzes

Ik koop er al jaren mijn poetsspullen. Top bedrijf en genoeg keuze. En ze leveren snel.

Altijd snel met opsturen

Goed bedrijf snel met op sturen, helaas werken ze samen met Postnl. 2 weken geleden iets besteld zou de dag erna worden geleverd heeft helaas 4 dagen tussen gezeten voor ik het ontving.

Toppie geregeld

Weer een bestelling gedaan en net zoals vanouds weer top geregeld. Makkelijk bestellen op de website en snel ik huis. Wat zal de Seat Arona weer gaan glimmen deze winter

Snel, uitgebreid assortiment, goed spul!

Ik kan alleen maar positieve dingen melden over carclean!

Zeer Positief

Verzendingen zijn altijd in orde en op tijd. Ik had in dit geval advies nodig voor een keiharde lak en dat advies klopte, dus verstand van zaken!

Geweldige webwinkel met groot assortiment

Ik koop hier regelmatig spullen voor de auto, tot nu toe altijd goed geleverd en voldoende keuze. Leuke bonus is dat er bij iedere zending een leuke persoonlijke touch toegevoegd wordt. Zou wel mooi zijn als het goedkoper was om ‘vergeten’ producten na te bestellen, maar mijn ervaring is dat als je deze op kan sparen dit ook wel te doen is.

Werkt zeer efficiënt zoals vermeld!

Velgenreiniger en shampoo binnen de 2 dagen thuis geleverd, snel en correct!

Topservice

Leveren altijd correct en snel, meestal met een leuk presentje erbij. Deze keer een zakje pepernoten! Top bedrijf!

Ondanks het succes van Black Friday toch snel geleverd.

De bestelling welke ik tijdens de Black Friday aanbiedingen had gedaan werd ondanks de drukte toch snel geleverd. Niet de dag erna, zoals gebruikelijk, maar 2 dagen later. Toch een knappe prestatie. De bestelde artikelen waren top!

Snelle levering, goede prijs

Duidelijke website. Nette prijzen en snel thuis bezorgd.

Prijs kwaliteit super

Enkel jammer pakje 2 dagen later gekregen dan vermeld was

Al jaren een vaste waarde!

Bestelling gedaan op Black Friday. Toch wat korting gekregen...top. Levertijd duurde wel veel langer dan normaal...maar daar zal de BF voor tussen gezeten hebben denk ik.

Werkelijk waar fantastisch!!

Breed en goed assortiment, vriendelijke mensen, duidelijkheid over status van je order, snelle levering (óók met black friday), goede acties en vooral ook kennis van zaken! Bedankt!!

Goed snel geleverd

Wat ik allemaal heb bestelt is goed en goed verpakt ivm gevoelig product is dit handig.

Altijd dik in orde!

Al meermaals besteld en altijd is alles prima in orde. Nog maar 1 keer de klantenservice nodig gehad, maar toen ik hem nodig had werd alles ook netjes geregeld. Dikke aanrader!

Super service.

Goed aanbod, snelle levering.

Top service!

Altijd een goede service en duidelijke communicatie, ook in drukkere tijden.

Fijn bedrijf

Dodelijke uitleg bij de producten

Altijd snel en goed

Probleemloos

mooie korting met Black Friday en nog een gratis poetsdoek en pepernoten ontvangen. Dat doen niet veel firma's hun na. Mijn producten wel iets later dan normaal ontvangen door de drukte van BF maar dat was geen enkel probleem.

Top shop!

De bestelde artikelen snel ontvangen, alles naar wens , graag tot een volgende bestelling.

Netjes, snel en duidelijk

Leuke acties Snelle verzending Super service die duidelijk is. Nemen de tijd voor je als je informatie wilt.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs