Alleen maar positieve ervaringen in meerdere bestellingen. Ga zo door.

Carclean is meedenkend, klantvriendelijk, service gericht en innovatief!

Mijn ervaringen met carclean zijn zonder meer positief te beschrijven. Carclean is mijn vaste leverancier voor mijn detail producten als hobbyist. Bestellingen zijn altijd correct en keurig verpakt waardoor schade bij aankomst bij mij nog nooit is voorgekomen. Tevens is carclean meedenkend: mocht je iets willen hebben wat ze nog niet aanbieden kun je dit gewoon vragen, waarna ze kijken of het marktwaardig is voor hun. Zo ervaarde ik een situatie waarbij ik een product van Bilt Hamber zocht, maar niemand niet dit nog aanbood. Na een mailtje richting carclean zouden ze kijken of het mogelijk was. En wat bleek: een poos later was het te leveren via carclean. Dat vind ik echt top! Wanneer je vragen hebt krijg je duidelijk en snel antwoorden waar je wat aan hebt. Door hun kennis binnenshuis onderscheiden ze zich van vele andere webshops, welke alleen producten verkopen en geen kennis. Het aanbod op carclean is continu in verandering, waardoor je op elk moment een passend aanbod vind voor je behoeften.

Top service, snelle levering en professioneel personeel

Altijd goede ervaringen bij mijn bestellingen bij dit bedrijf. Ook in de winkel top service en altijd eerlijk advies.

snelle levering super kwaliteit

snelle levering super kwaliteit

Snelle en goede service

Alle spullen mooi en snel geleverd, vriendelijk personeel.

Niks meer aan doen.

Ik ben zeer tevreden met carclean.com

Dik in orde!

Vlotte levering, behulpzaam via mail indien nodig, correct.

Super service

Carclean is een mooi bedrijf met een prachtig aanbod op poetsgebied, zeer compleet assortiment. Snelle levering, altijd netjes ingepakt en je krijgt altijd een leuk geschenk mee, iets wat zeker niet verplicht is maar wel altijd leuk om te krijgen.

Overzichtelijke website, goed te bereiken klantenservice

Een uitgebreid assortiment goed te overzien op een overzichtelijke website. Bij problemen is de klantenservice erg behulpzaam snel te brengen.

Net als vorige keren altijd super netjes gedaan!

Nette snelle levering en altijd leuke acties en extra aandacht top!

Echt een enorm assortment, niet de goedkoopste maar wel leuke acties. Ze regeren ook op vragen en hebben verstand van wat ze verkopen dus geen dozen schuivers. Al's er iets niet goed geleverd word regelen ze het meteen.

Snelle levering en bijzonder goed verpakt

Top top top! Bestellen bij deze webshop raad ik zeker aan.

Als altijd!! Uitstekend!

Iets later door de drukte (maar dat is goed teken!), extra doek erbij en een zakje pepernootjes als goodie! Gaaf toch!! Doen ze goed bij team Carclean!

Altijd super service!

Eerdere bestellingen waren altijd top! Nu ook weer een geplaatst tijdens black Friday deal. Daardoor wel drukker. Iets langer wachten maar wachten altijd waard!

Uitstekende service en uitstekende producten

Ik had een 10 willen geven ware het niet dat het haast een week duurde voor ik de bestelling binnen had. Ik denk dat dit aan PostNL lag maar weet dit niet zeker.

Wederom uitstekend

Meerdere bestellingen bij Carclean geplaatst en altijd goede afhandeling en snelle verzending Snelle reactie op vragen, kortom. Aanrader!

Gewoon goed

Lekkere duidelijke site en proffesionele hobby spullen

Prima website ruime keuze

Duidelijke website met enorm veel keuze. Alleen jammer dat ik door black friday bijna een week op mijn bestelling moest wachten.

Ruim asssortiment en zeer vlotte afhandeling.

Ik heb nu meerdere malen besteld bij Carclean en ben zeer tevreden over het ruime assortiment en de zeer snelle verzending van de bestellingen. Tot nu toe heb ik hen nog niet op een misser kunnen betrappen. Ook contact via telefoon of whatsapp is zeer correct en men geeft goed advies. Dit alles bij elkaar maakt dat ik steeds weer terugkom bij Carclean om artikelen te kopen voor onze auto's. Goed gedaan, mijn complimenten!!

Top site

Gewoon een goede site, met enorm goede service!!

Alles correct!

Super spullen duidelijke site.

Al jaren klant,duidelijke site. Snelle verzending,bij kleine problemen of onduidelijkheden word het altijd netjes en correct opgelost.

Mooie producten en goede en snelle service

Meerdere malen spullen besteld.goede en snelle service👍👍

Uitgebreide keuze van goede producten

Goede producten en uitgebreide keuze, misschien nog eens werk maken indien je iets vergeten bent bij de bestelling dat dit nog nabesteld kan worden zonder extra verzendkosten. Maar voor de rest top ervaring 👌

Ik wordt tot nu toe altijd op een correcte manier behandeld. Top!

Goede service en m.i. verstand van zaken. Orders worden altijd snel verwerkt. Echt een fijn bedrijf om iets te kopen. Super service!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs