Super service en deskundig

Zeer klantvriendelijk en goede voorraad.

Duidelijk en conform belofte

Zoals het hoort: je bestelt en krijgt het geleverd zoals de shop belooft. Netjes verpakt. Ter verbetering: afleveren op PostNL ophaalpunt mogelijk maken.

Naar mijn mening is Carclean de beste webshop van Nederland en België.

Black friday was weer TOP!

Snel en top levering!

Snelle verzending, zelfs met black friday. Carclean geeft de service zoals elk bedrijf dat zou moeten doen!

Zoals altijd perfect.. Snelle levering , strakke prijzen en goede kwaliteit.

Superleverancier sinds meerdere jaren

Een subliem bedrijf dewelke doen waar ze supergoed in zijn. Altijd correct, snelle leveringen, … kortom één van de beste bedrijven om zaken mee te doen. Eén minpuntje, veel teveel keuze in het assortiment ;-)

Supersnelle levering en een hele mooie prijs. Zoals altijd eigenlijk. En netj3s

Zoals altijd een snelle levering en keurig verpakt.

Goede zaak!

Goed geholpen goede tips gekregen. Mensen nemen de tijd voor je!

Super service en super producten

Super service en super producten

Zoals altijd gewoon uitstekend

Bestel al jaren mijn producten via deze webwinkel, nog nooit iets te klagen gehad. leveren op tijd en netjes. Gewoon Top

Niks op te merken

Is altijd goed en optijd en als het dag te laat is ook niet erg he moeten ze maar eerder bestellen 👍🏻👍🏻

Geweldige service, goede producten en snelle levering.

Service en klant staat bovenaan en dat is ook zeer zeker te merken. De lijn producten is geweldig, voor ieder is er wel wat. Met vragen of extra informatie is mailen of bellen geen probleem, via de mail al een aantal keer binnen een paar uur reactie terug. En dan ook nog een de snelle leveringen. Geweldig bedrijft, top en ga zo door.

Top team

Goede ervaringen met carclean

Goede service, snelle levering.

Top producten,top verzending!

Altijd goede producten en snel geleverd! Artikelen worden goed en stevig verpakt!

Geweldige service, groot assortiment, snel geleverd en leuke extra’s bij grotere bestellingen

Zeer goed!

Gewoon super!

Een bedrijf waar er veel een voorbeeld aan kunnen nemen, waar je altijd netjes geholpen word, ook als er iets mis gaat en het is je eigen fout. Verkopen je het product wat het beste voor je is en niet het duurste. En altijd leuke acties en kortingen.

Perfect ook leuk kado , gratis poetsdoek 👍🏼

Gewoon goed Snel en correct

Vriendelijk, gedreven en kundig personeel. Wanneer je contact zoekt wordt er snel gereageerd. Overzichtelijke website met kwaliteits goederen. Een supersnelle levering met vaak een extraatje!

Uitermate goed!!

Heb een hekel aan dit invullen, maar jullie zijn toppers. Onderscheiden jullie van de rest. Blijf vooral zo doorgaan! Toppers.

Perfect in alle opzichten

Heb reeds verschillende bestellingen gedaan. Tot op heden altijd perfect verlopen!

Snelle levering, product zoals omschreven, reageren snel, top service!

Goed,snelle levering,ondanks black Friday.

Gewoon goed in eigenlijk alles.

Gewoon goede producten. Daarnaast vriendelijk, geduldig en kundig personeel en een uitstekende service. Koop er al jaren en zal dat ook nog jaren blijven doen. Waren er maar meer bedrijven zo.

Waar zie je zo'n service nog. Bij carclean in ieder geval wel.

Onverhoopt toch iets niet goed, dan wordt het altijd weer opgelost.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs