Snelle/top service

Bij vragen middels email, in de winkel of per telefoon altijd correct, snel en meedenkend antwoord, goede producten, ruim assortiment en bij aankoop regelmatig een kleine, bruikbare bonus

Top webshop en showroom

Voor al uw auto poetsproducten en info moet je zeker hier zijn. Zeer ruime keuze en fantastische service. Topper!

Top service!

Het maakt niet uit of je er komt om iets snels te halen of uitgebreide uitleg over product(en)/apparaten. Ze nemen de tijd en de heren(sorry dames) hebben echt uitstekende advies. Niet uit een boekje geleerd maar hun ervaring.

Prima webwinkel

Prima webwinkel een goede service en kennis.

Uitstekende service.

Klantgericht bedrijf. Waren maar meer bedrijven zo.

Prima winkel met prima service

Goede producten en goede communicatie. Snel en degelijk geleverd via Post NL.

Top service als je vragen hebt. 👍 Bestellingen binnen 1 dag ontvangen.

Men neemt de tijd voor advies en uitleg

Positieve ervaring met eerste contact met Carclean. Men neemt de tijd om vragen te beantwoorden en geeft uitgebreid advies en toelichting

Top service en zeer vlotte levertermein

Goede levering, Alleen jammer dat er geen tijdstip bij de track en trace stond, bezorger kwam erg laat ( rond 22:00 ). Had fijn geweest als dat even werd aangegeven, verder ben ik zeer tevrede !

uitstekende service via e-mail

Binnen 10 minuten kreeg ik een helder antwoord, toen ik wat meer informatie nodig had over een bepaald type producten. Goede website, scherpe prijzen.

Goed aanbod, easy order, vlotte levering!

Topservice

Komen na wat ze beloven

De bestelling verliep snel en soepel.

Zoals altijd gaat het bestellen en betalen makkelijk en eenvoudig. Het bestelde heb je snel in huis. Kortom, de hele transactie was weer een prettige ervaring.

supersnel

'S avonds besteld en de volgende ochtend aan de deur, goed verpakt !

Eerst in een winkel geweest van Heuts voor info autowas materialen. Slecht advies. Toen gekeken op internet en het telefoonnummer gebeld. Kreeg snel een vriendelijke medewerkster aan de lijn. Deze kon mij goed advies geven. Gevraagd als ze mij dit op de mail kon zetten. Dat was geen probleem en binnen 5 minuten had ik mijn mail. De bestelling doorgegeven en een dag later kon ik het afhalen bij een post.nl punt. Vriendelijkheid en service is top bij dit bedrijf.....nog bedankt voor de Pepernoten..

Snel, betrouwbaar.

Maakt de verwachtingen waar.

Moeiteloos besteld, zoals altijd

Vandaag, tijdens black friday met opzet stipt 00:00 besteld om de beste aanbieden nog binnen te kunnen hengelen. Het was behoorlijk druk maar ik had geen problemen met bestellen. Aantrekkelijke kortingen op producten en 15% korting op het hele assortiment, beter kan haast niet. Dank voor wederom de goede service.

Super snelle levering

Groot assortiment onduidelijke op welke producten korting tijdens black friday week van toepassing is stond 15% op algehele assortiment maar kortingcode op mijn product was niet geldig.

Super snelle levering. Groot assortiment.

Car clean forum was een plus.

Overzichtelijk site en snel geleverd

Snelle levering en goed verpakt

Website is overzichtelijk en de betaalproces is duidelijk. Pakket kwam goed verpakt aan en snel geleverd.

Dik in orde !!

Ik ben zeer tevreden. Snel geleverd en doet wat werd beloofd. (Ledergeur luchtverfrisser)

Duidelijke site, snelle levering.

Heel goed te vinden op jullie site wat je zoekt, Fijn dat alles zo snel geleverd word. Leuk de attentie erbij

Snel en Kwaliteit

Snel geleverd, ruim aanbod, goede prijs/kwaliteit

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs