zeer tevreden

voorlichting over producten geweldig !!

Erg snel en compleet

Compleet en snel met wat extra erbij. Wel 1 dag te vroeg geleverd.

Perfecte service

Wat een service. Briljant. Had een product bij een andere site gekocht. Kreeg er geen pompje bij....bij mijn bestelling kreeg ik dus een gratis pompje..bedankt ellen

Fijne winkel

Ik koop er altijd een speciaal merk autowas. Ze leveren snel en je krijgt er altijd iets extra's bij.

Snelle levering voor een mooie prijs

Snelle levering voor een mooie prijs

Precies volgens afspraak

Ik houd ervan als de gemaakt afspraken worden nagekomen!

Super bedrijf

Super snelle service, oplossing gericht bedrijf, weet waar ze mee bezig zijn TOP 😁

Netjes op tijd bezorgd!

Netjes 2 dagen na bestelling bezorgd

Duidelijke website Snelle service Correcte levering Resultaat: zeer tevreden klant😁👍

top bedrijf

top bedrijf top spul voor de auto top levering

Snelle levering , volgende dag in huis en product gebruikt voor motor....top spul

Zeer goed geholpen en geleverd

Omdat ik een fout had gemaakt bij het bestellen kreeg ik geen korting bij een actie. De volgende dag werd ik netjes gebeld en kreeg ik de korting alsnog

Uitleg op de site is goed. Levering prima en snel

Snelle verzending, bedankt voor het extra cadeautje👍

Uitgebreide assortiment en veel info over de autopoets wereld

Als leek op autopoets gebied is het prettig veel info te kunnen vinden op de website en het forum. Heel uitgebreid assortiment en prettige en snelle levering. Ik waardeer het extraatje/cadeautje bij mijn (redelijk grote) bestelling zeer! Erg leuk!

Snelle en correcte levering

Degelijke producten, wel niet goedkoop. Wel leuk cadeautje.

Mega goeie ervaring

Snel geleverd, goed ingepakt, en werk allemaal super goed.

Goeie lkkrr snel en goed ingepakt bezorgers kunnen nog al lomp zijn dus luchtbellen altijd goed

Zeer goed contact en service!

Ik ben zeer tevreden over de service!

Prima assortiment en snelle levering

Positief.

Duidelijke website snelle levering

👍

Goede winkel

Snelle levering Goed product Beschrijving waar het product voor te gebruiken is kan duidelijker

Prettige site

Duidelijke site, snelle verwerking en levering. Netjes ingepakt

Goede site waarop alles makkelijk te vinden is.

Heel tevreden.

Manlief heeft het uitgezocht voor zijn verjaardag en is er tevreden mee. Alleen werd het niet thuis bezorgd, moest het ophalen bij een servers punt in mijn woonplaats.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs