Zeer snelle service en goede producten

Site heel overzichtelijk Goede beschrijving van het product Snelle levering Perfect verpakt

Maakt beloftes waar

Informeren juist en Leveren op aangegeven datum. Bestel al jaren bij Carclean.com en zal dat blijven doen. Over de kwaliteit, breedte en diepte van het assortiment kan ik kort zijn “top”!

Zeer goede service!! Snelle levering + gratis extra's!

Ik ga zeker meer bestellen!

Super site - super service - super tevreden

Ik had graag mijn wagen gereinigd tijdens het weekend en kon door omstandigheden maar mijn kuisgerief bestellen op donderdag. Het was de eerste keer dat ik via Carclean.com iets bestelde. Wat ze op hun site schrijven klopt volledig - voor 17u besteld,dezelfde dag verzonden.In mijn geval waren mijn bestelde items op donderdag er op vrijdag geleverd en dit in België !! Een 10/10 meer dan waard en ik zal hier nog zaken bestellen!

uitstekend

Prima levering en prima producten met zeer goede prijs, ben heel tevreden!

Super snelle service

Grote keuze uit top producten. Bestelling vrijdag geplaatst en de volgende dag alles reeds geleverd in een perfecte verpakking!

Zonde van de verpakking

Ik heb een cadeaubon gekocht die in een grote doos werd bezorgd en daar ook €2,60 bezorgkosten voor moest betalen terwijl de envelop gewoon in de brievenbus past. Echt zonde van het materiaal en geld. Bestellen ging verder prima. Geen klachten.

Snelle levering, goede producten!

Snelle levering en goede producten! Goede service!

Snelle levering, goed product

Snelle levering, goed product

Doen wat het zegt

Eerste bestelling en sneller dan het geluid geleverd. Top. Moet het product nog uittesten maar daar zal het niet aan liggen.

Duidelijke website en zeer snelle levering. Zelfs een presentje ontvangen. Top!

man man

vriendelijk , rap antwoord op een vraag , zeer vlugge levering =TOP

Perfect!!

Zeer leuke site al een tijdje aan het zoeken naar een blower en dan vind je het in het verre Nederland in plaats de USA 🤣 De volgende dag geleverd en dan krijg je nog een mooi geschenk er bij beter kan niet bedankt !

Uitstekend!

Uitstekend! Snelle levering! En een leuke extra.

Alles prima gedaan.

Eerste keer, zeker nog een keer weer!!

Alles perfect ontvangen netjes verpakt en goede kwaliteit !!!!

Ik ga zeker nog bestellen

Zo hoort het

Goede info op de site. Snelle en goed verpakte levering. Producten voldoen aan de beschrijving!

Prima website, duidelijk, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. De keuze is reuze en concurrerende prijzen. Snelle levering en leuk presentje.

Beste carclean site/ winkel die er is!

De klantenservice is uitmuntend. Van de week ben ik langs geweest in de winkel en heb daar uitgebreide demonstraties en erg goed advies op maat gekregen. Ook ziet de winkel er overigens heel mooi uit! Ik was daarna toch nog een paar dingetjes vergeten mee te nemen dus die heb ik toen online besteld via de website. Mijn pakketje is binnen 24 uur geleverd! Super snelle service dus. Het was ook allemaal erg goed en professioneel verpakt en er zat zelfs een leuk verrassinkje bij. Al met al geef ik jullie een dikke 10! Ook voor de mensen die dit lezen, ik raad carclean.com aan iedereen aan.

Top, snel geleverd en leuk extraatje er bij

Duidelijke site, na bestelling is het snel geleverd. Was goed verpakt. Zoals het hoort.

Super snel geleverd netjes verpakt kwaliteit

Heb er spullen voor de auto mee schoon te maken gekocht Snel geleverd goed verpakt gewoon zeker een aanrader

helemaal top

snelle levering ,netjes verpakt .

Super snelle levering !

Snelste levering tot nu toe ! ‘S avonds rond 9 uur besteld, volgende dag geleverd. Nog geen ervaring met de klantendienst want alles was perfect geleverd

Uitstekende service

Snelle levering, snelle reactie bij mail contact. Goed verpakt. Als extra gratis sample glasreiniger.

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs