Korrekte levering zoals voorzien.

Het bestelde product (leather cleaner Rules L301)voldoet niet echt aan de voorgestelde kenmerken.Leder geur na behandeling onmiddellijk verdwenen in tegen stelling met de omschrijving van de kenmerken van het product.

Nemen de tijd voor je.

Ondanks dat ze misschien het verhaal al diversen keren hebben verteld, blijven ze het met veel enthousiasme doen. Dat geeft je als klant het idee dat je klant bent en niet een nummer.

Snelle levering en met zorg verpakt!

Snelle levering en met zorg verpakt!

Doen wat ze zeggen, en een leuke attentie erbij

Wat besteld, volgende dag in huis👍

Snelle adequate levering

Goede webwinkel, probleemloze levering

Top servicec met gratis cadeau bij de bestelling!

Zeer snelle levering.

Snelle levering en goede producten

Juiste omschrijving groot assortiment alles voor de serieuze poetsers

Topzaak !!

‘S avonds nog wat spullen besteld , en 4 min later de track and trace in mn mailbox.. Kon mn ogen niet geloven...

goede en betrouwbare webshop

Een goede en betrouwbare webshop die "gewoon" hun afspraken nakomt en dat is tegenwoordig ook niet voor de hand liggend. Verder een supergoed advies gehad via hun Facebook-pagina en een verrassing bij de bestelling gekregen.

Alles OK

Bestelling perfect afgeleverd

Betrouwbaar en goede producten

Heb al verschillende keren bestellingen bij Carclean besteld. Duidelijke website, de bestelling is gemakkelijk te volgen en de levering is altijd op tijd. Bestelde produkten uitstekend verpakt

Correcte levering, alles naar wens!

Super tevreden. Alles snel en correct geleverd!

Snelle correcte levering

Van mij hoeven er alleen niet (voor niet breekbare spullen) van die schuim troep dingen in te zitten

Prima levering en goede producten

Aantal producten besteld en precies wat ik er van verwacht had.

Snelle servies

Goede ontvangst

vlotte leverancier van goede spullen

Mijn bestelling werd vlot verwerkt. De communicatie verliep ook goed. In mijn geval was er sprake van een vertraging in de bezorging, waarover ik tijdig en correct werd geïnformeerd. Ik blijf tevreden over dit bedrijf. Een aanrader voor als je goede spullen wil hebben voor het onderhoud van je voertuig.

Zeer goed.

Velgenreiniger van bilt hamber en shampoo van gp besteld. Goed verpakt en leuke attentie gekregen. Zeer tevreden over snelheid van verzending en kwaliteit van de producten.

Supersnelle service.

Een aantal producten uit de Meguiars-lijn besteld incl. de DAP. Vlotte en snelle site en een nog snellere levering van de producten. Ik vermoed vanwege het hoge bestel bedrag als leuke verrassing een leuke tas erbij gekregen van Monello om alle poets producten in te bewaren. Ik kom hier zeker nog eens terug om meer producten te bestellen of om een workshop te volgen. Thnx Carclean

Groot aanbod en snelle levering

Groot aanbod met snelle levering na 1 werkdag. Service van PostNL naar België kan wel beter. Pakket was 6 meter over de tuinafsluiting gegooid met doorweekte doos tot gevolg. De goed ingepakte vloeistoffen hebben het gelukkig overleefd. Wel een klacht ingediend bij PostNL hiervoor. Zou zeker opniuew bij CarClean kopen met zijn correcte prijzen.

supersnel en supermooie producten

Heel snel in reactie op vragen. Vriendelijk en ook alles keurig netjes en snel thuis geleverd. Het zou wel mooi zijn als ook de verpakkingen iets duurzamer zijn. Dus weg met die piepschuim chips a.u.b. Daar zijn inmiddels veel duurzamere oplossingen voor namelijk. Ik zou dit bedrijf aan iedereen aanraden!

snel geleverd en op vragen wordt snel gereagerd

De bestelling was snel binnen en de aftercare is prima!

Alles correct zoals het hoort

Alle producten werden correct en op tijd geleverd. Zelfs extra applicatorpads werden gratis bijgeleverd. Niks op aan te merken

Topservice

Snelle en correcte levering!

Gewoon wow

Snel, goed, en netjes geleverd. Zekker een aanrader en ik ga der zekker meer bestelen.

Zeer snelle en goede service

Mijn bestelling is zeer snel verstuurd en aangekomen

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs