Goede webwinkel!

Artikelen zijn scherp geprijsd. Goede artikel omschrijving. Enkele artikelen besteld . Bestelling snel geleverd met bovendien een leuk gratis artikel erbij! Top.

Goed advies en enthousiaste medewerkers.

Duidelijke site, snel en professioneel verzonden.

Zeer duidelijke site. Super snelle levering zoals ook aangegeven via de tracking een zeer zeer netjes ingepakt. Hier ga ik zeker nog meer bestellen.

Snel geleverd en alles netjes verpakt.

Supernetjes! Snel, zeker en goede service

Alles was op voorraad, de levering was snel en netjes verpakt, ook bij de voorraadflessen een nieuwe spraykop gekregen. Super!

Excellent!

Nice products, nice prices, and really quick dispatch. Delivery took just three workdays to Sweden.

21:00 bestelt volgende dag echt in huis super.

Echt een aanrader, ga hier meer bestellen.

Bestelling en levering snel en compleet

Alles naar wens en goede producten.

goede producten, prima prijs en snel geleverd!

Overzichtelijke site

Direct gevonden wat ik moest hebben en snelle levering.

uitstekend

top producten en snelle afhandeling

Supersnel geleverd 21.55 uur besteld en de volgende dag gewoon in huis. Wel zat er een beschadigd onderdeel bij maar ook dit is na melding snel opnieuw verstuurd plus nog een extraatje, TOP

Niets op aan te merken

De website is duidelijk en overzichtelijk en een bestelling plaatsen verloopt zeer gemakkelijk. Ook de levering was snel en ik kon mijn verzending volgen via een track en trace code van PostNl. Enig minpuntje is dat de CarPro producten jammer genoeg niet kunnen aangekocht worden via Carclean.

Top service!

Snelle levering!

Duidelijke uitleg van de producten en snel en compleet geleverd.

Mijn nieuwe auto wil ik graag als nieuw houden maar wat heb je dan allemaal nodig? De site heeft een hele duidelijke structuur en de uitleg bij de producten is ook duidelijk. Ik ben dus helemaal geen expert met autowas producten dus carclean steekt echt boven de andere sites uit. Verder kreeg ik er een extra microvezeldoek bij wat een leuk extraatje is. Ik heb mijn volgende bestelling al weer aan het uitzoeken.

Verwachting waar gemaakt en overtroffen!

Heb diverse spullen besteld voor het onderhoud van de nieuwe auto, woensdag besteld, donderdag netjes alles geleverd! En zelfs meer, wat kreeg bij de bestelling ook nog een leuke probeerverpakking. Bestelling ging makkelijk, orderbevestiging is overzichtelijk en track&trace informatie klopt!

Ik heb gekregen wat ik heb besteld:)

Ik heb gekregen wat ik heb besteld:)

Vlotte levering, alles netjes

Steeds een goede complete levering, 1x verkeerd product gehad en dit werd dan ook kosteloos omgeruild voor het correcte. Vaak ook een gratis staaltje wat ook altijd leuk is, dikke aanrader!

Alles duidelijk , op tijd en dus snel geleverd!

Duidelijke website en snelle verzending

Duidelijke website en snelle verzending

Vijf sterren, super snelle levering, altijd met extraatjes!!

Zeer tevreden, snelle levering. Geen problemen met retour of dergelijke gehad en altijd extraatjes gekregen om te proberen. Goed bezig!!

super tevreden!

Super bedrijf! Heel snel geleverd met nog een extra cadeautje! Een aanrader!

Altijd super

Ook nu weer blij met de snelle levering, het goede advies en de fijne producten.

Gewoon gekregen wat is besteld zelfs nog wat extra. Duidelijke voorlichting..

Snel geleverd, zeer net ingepakt

Ga zeker vaker bestellen, mooie overzichtelijke site met fatsoenlijke prijzen en snelle levering en zeer profesioneel ingepakt

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs