Snel geleverd, zeer net ingepakt

Ga zeker vaker bestellen, mooie overzichtelijke site met fatsoenlijke prijzen en snelle levering en zeer profesioneel ingepakt

Super snelle levering en een mooie prijs

Super snelle levering en een mooie prijs

Top spul, prijs is goed en de volgende dag in huis. Beter kan niet!

Super snel geleverd, goede prijs.

Besteld en de volgende dag geleverd. Keurig verpakt. Top!

Top service ideaal om te bestellen. Volgende werkdag in huis

Erg tevreden

Voor een nette prijs Collinator Wax no. 845 gekocht en in de afprijzing een goede rubbing compound en polish meegenomen. Ik kreeg het de volgende dag, goed verpakt met kleine extraatjes, binnen. Ik ben zeer tevreden met de winkel en de deskundigheid op het forum.

Hun ervaring gaf mij de kortste oplossing van het probleem.

Correct en snel geholpen ,en het product was snel bij mij thuis,Dit product heeft mijn bekledings probleem super snel verholpen!

Fijne webwinkel

Snelle levering, ruim assortiment

Snelle bediening

Snelle en correcte bediening

Snelle en accurate levering

Plezierige site en n vlotte afhandeling

Alles klopt, super voor mekaar

De site is makkelijk en overzichtelijk. De producten zijn top en niet duur. Het bestellen gaat snel en soepel. Je wordt netjes op de hoogte gehouden over de status van je bestelling. Je producten worden snel geleverd en ik kreeg ook nog een gratis doek er bij. Helemaal super!

Goede producten, snel geleverd, netjes verpakt en kreeg een mooie doek cadeau! Top!

Het kon nlet beter!!!

Snelle levering, product als omschreven op website.

Prima mooie assortiment .

Top winkel.

WoW !

snel en deskundig advies voorafgaand aan mijn aankoop en super snelle levering

Snel

Snelle levering. Goed verpakt. Zitten altijd wat brochures en wat aardigheidjes bij. Top service!!!

Snelle levering en netjes verpakt

2 keer besteld inmiddels en alles tot heden snel geleverd...netjes en verzorgd verpakt wil tevreden

Goede producten en snelle service

Meerdere bestellingen gedaan en elke keer snel geholpen. Binnen 24 uur in huis. Producten zijn duurder dan andere winkels (lees: Action enzo) maar de kwaliteit maakt dit het zeker waard. Ga hier zeker nog meer bestellen

Goede prijs en supersnel geleverd

Ben tevreden

Proper , correct en betrouwbaar zijn ze .

Prima service!

Éne dag besteld, volgende dag zoals beloofd alles netjes verpakt in huis! Incl. gratis extra poetsdoek, die het nog super doet ook! Prima shop, zal er in de toekomst zeker meer bestellen!

Snelle, goede service

Altijd professioneel en snel bezorgd!

Snelle service en goede prijzen.

Al je spullen makkelijk te vinden op de site en verzenden gaat snel en goed verpakt.

Wheelwax besteld en het werd de volgende dag volgens afspraak geleverd, keurig !

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs