Pluspunten
Super service
Pluspunten
Zeer duidelijke website. Snelle levering en duidelijk e-mails met informatie. Top.
Pluspunten
Snelle levering Aangename winkelervaring online Duidelijke productbeschrijvingen
Pluspunten
Ruim assortiment en goede levering.
VerbeterpuntenPer product zo veel aanbod/mogelijkheden dat je het van de reviews moet hebben of een product aansluit op de wensen. Daarentegen zijn reviews soms net zo goed als geen review dus het kan lastig zijn om iets te vinden wat voor jou voldoet.
Dag Klant, We zijn nog aan het brainstormen om die selectie van producten makkelijker te maken voor onze klanten. Maar dat is nog niet gemakkelijk. Het heeft in ieder geval wel onze aandacht! Tim
Pluspunten
Eenvoudige bestelling en een snelle levering!
Pluspunten
Groot aanbod en snelle levering!
Pluspunten
Keurig bedrijf, reageert vlot op vragen. Levering als beloofd.
Pluspunten
Ik kreeg geen melding dat het was bezorgd bij het ophaalpunt. En tevens kwam daarbij dat er op 1 artikel een sticker zat dat ik die gratis kreeg van hun. Maar die heb ik gewoon betaald. Bij een snelle reactie op mijn email bleek deze sticker er onterecht opgeplakt te zijn
VerbeterpuntenLaten weten dat de bestelling bij een ophaalpunt ligt.
Dag Klant, We zijn met PostNL bezig om dit opgelost te krijgen. PostNL zou dat moeten doen, maar dat blijkt niet altijd te werken. Onhandig dus! Die sticker is wel een suffe actie van ons, sorry daarvoor! Tim
Pluspunten
Perfecte producten, die je bestelt op de overzichtelijke website.
VerbeterpuntenEr was een product niet meer te krijgen maar wel op voorraad volgens de site. Pas na MIJN mailtje werd de bestelling snel afgestuurd. Met extra gratis poetsdoek!
Dag Henk, Van dat voorraadprobleem baalden wij ook, normaal loopt het goed en als het niet goed loopt merken wij het op. Maar jouw order stond op een of andere manier vast in ons systeem en glipte tussen alles door. We zijn aan het speuren hoe het heeft kunnen ontstaan en hopen dat het daarna nooit meer gebeurt. Tim
Pluspunten
Snelle levering vam goede producten voor de laagste prijzen.
VerbeterpuntenNiets. Zo doorgaan!
Pluspunten
Goed geregeld. Degelijk verpakt. Leuk die extra attentie.
Pluspunten
Heerlijk bedrijf en super service
Pluspunten
Duidelijk site en snelle levering
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed product doet wat ze beloven. Zeer snele levering 21:30 besteld volgende dag 14:00 geleverd. top.
Pluspunten
Snelle correcte afhandeling. Altijd een gratis item bij je bestelling.
Pluspunten
Prima bedrijf, top producten, goed advies.
VerbeterpuntenPrijs..?
Pluspunten
Detail producten is perfect.
Verbeterpuntenals je bundels maakt graag hier ook een uitleg bij voor wat je wanneer gebruikt. dit maakt het je een betere bundel nu is het wat uitzoeken wat je wanneer gebruikt. je kan hierin ook andere producten aanraden om af te werken of de bundel eventueel vergroten
Dag V-Net, Bedankt voor je beoordeling! Wij gaan inderdaad ook werken met bundels die je aan kunt passen, maar dat zal pas aan het eind van dit jaar zijn. We proberen ook nog een soort 'selector' te maken die je kan helpen bij het kiezen van de juiste producten. Tim
Pluspunten
Kan niet beter
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs