Pluspunten
Snel geleverd en goeie producten!
Pluspunten
Ruim aanbod, zeer snelle levering.
VerbeterpuntenIk mis aanbevelingen op productpagina's. Bijvoorbeeld met welk artikel je iets goed kunt combineren. Stappen er bij zouden helemaal geweldig zijn, een soort van configurator.
Dag Luck, Berdankt voor je beoordeling! En je tip: het staat op onze lijst en verwachten dit in de loop van dit jaar aan te kunnen bieden! Tim
Prijzen gelijk maken met die je op bol.com hanteerd.
Dag Klant, We hebben je ook gemaild. De prijzen op Bol.com zijn bij ons wat hoger dan in onze shop. Dat komt omdat we bij Bol.com alles gratis moeten verzenden, dus ook bestellingen van € 10. Daarnaast rekent Bol.com een flinke provisie. Maar als je in onze shop koopt, dan is dat toch helemaal geen probleem voor je? Tim
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering. Gratis af te halen.
Pluspunten
Snelle levering.
VerbeterpuntenReactietijd email, maar dat is echt het laatste stapje.
Dag Klant, Bedankt voor je beoordeling! Ik heb even zitten speuren op je mailadres, maar ik kan deze niet terugvinden in onze mailbox. Ik zou graag uit willen zoeken waardoor we niet snel gereageerd hebben. Zou je even contact met ons op willen nemen? Dan duiken we daar nog even in! Tim
Pluspunten
Goede en snelle communicatie. Zeer goede producten en advies.
Pluspunten
Leuke gratis poetsdoek erbij
VerbeterpuntenDe mezzo polijstpasta was al aangebroken dus bevatte helaas niet meer de voledige inhoud maar voor de rest was het top
Dag Bruce, Bedankt voor je review! We mailen je straks ook even, want gebruikte producten staan niet in ons magazijn, flessen worden tot 500ml gevuld en in een fles zelf pas 560ml totaal, dus daarom lijkt het wellicht zo dat er iets uit was. Tim
Pluspunten
Top producten, uitgebreide keuze, veel uitleg en filmpjes bij de producten en gratis een extratje bij de bestelling. TOP
VerbeterpuntenPrijs mag altijd wat goedkoper ;)
Pluspunten
Mooie producten, goede service en snelle levering!
Pluspunten
Top klantenservice!
Pluspunten
Snelle levering en netjes verpakt
Pluspunten
Verbeterpuntenhet geleverd product voldoet niet aan de verwachtingen De geleverde klei voor auto valt uit elkaar bij kneden (korrelig) Houdbaarheid verstreken ? Graag respons want deze levering kan niet aanvaard worden
Dag heer van Doren, We hebben gisteren een email gestuurd. De klei komt uit een batch van 500 stuks en die is de eerste klacht. De klei is eind februari geproduceerd en geleverd en dus amper 1,5 maand oud. Klei is, mits goed bewaard, jaren houdbaar. We vermoeden een externe oorzaak, wellicht door de gebruikte detailer of clay lube die iets met de klei doet? Graag uw reactie! Tim
Pluspunten
Ruim een soortement, goede Omschrijving van producten en goeie prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
wederom TOP !
Pluspunten
Een mooie betrouwbare webshop met helder, deskundig advies. Een snelle levering en prettige communicatie. Een voorbeeld van een detailhandel 2.0. Mijn complimenten Dennis Frank
Dag Ed, Dankjewel voor je complimenten, ik heb ze aan Dennis doorgegeven! Tim
Huygensstraat 35