Pluspunten
Goed bedrijf wat zijn woord na komt , vakkundige mensen, die een goed advies geven
Pluspunten
Goede service. Mooi assortiment. Prima forum, af en toe leuke acties.
VerbeterpuntenPrijsontwikkeling is de laatste 3 jaar een stuk sneller gegaan dan de inflatie naar mijn mening. Ik ga het beter in de gaten houden.
Dag Marc, Bedankt voor je beoordeling! Prijzen zijn, vanwege de internationale producten die we leveren, niet alleen afhankelijk van de inflatie. De dollarkoers is een belangrijke factor, maar ook stijgende grondstofkosten en strengere regels (REACH bijvoorbeeld). Hoewel de dollar momenteel wat hersteld is, is de dollar nog steeds zo'n 20% duurder dan een paar jaar geleden. En tot vorig jaar was de dollar bijna 40% duurder dan een aantal jaren terug. Ik denk dat de prijzen bij ons maar zeer matig zijn gestegen, maar als jij voorbeelden hebt van andere prijzen, dan kijken we daar graag even naar! Tim
Pluspunten
Goede service en proberen de tijd voor je vrij te maken...zo goed als ze kunnen... En veel product ervaring
VerbeterpuntenMeer clinics
Dag Wesley, Dankjewel voor je beoordeling! We hebben weer clinics ingepland, houd onze site dus in de gaten. Tim
Pluspunten
Niet alleen gigantisch veel keus in producten, maar ook de kennis in huis de klanten te vertellen wat ze nodig hebben en hoe ze het beste resultaat kunnen behalen met hun product.
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Niks dan lof. Steeds goed geholpen om de juiste producten te kiezen. Hetzij via mail, hetzij via hun forum. De juiste producten voor de juiste prijs. Top bedrijf.
VerbeterpuntenNope.....
Pluspunten
Goede snelle service (levering). Prima prijs en leuke attenties. Ook de communicatie verloopt soepel!
Pluspunten
Heel grote keuze van producten
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer proffesionele uitstraling en goede uitleg
Pluspunten
Goed advies, snelle levering en goede service.
Pluspunten
Doen wat ze moeten doen.
Pluspunten
Snelle service. Prima advies. Kom hier altijd graag.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer gesorteerd. Prijs slechts (voorzichtig) met 6 beoordeeld omdat ik niet de moeite heb genomen om een prijs-/kwaliteitsvergelijking te doen bij/met andere vergelijkbare bedrijven
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Prima bedrijf, uitgebreid assortiment en snelle levering volgens afspraak.
Pluspunten
De bestelde artikelen vlot en keurig verpakt aangeleverd.
VerbeterpuntenGeen,
Pluspunten
Goede online chatservice voor informatie! erg behulpzaam.
Pluspunten
Gewoon zoals je mag verwachten van een bedrijf. Zouden anderen een voorbeeld aan kunnen nemen.
VerbeterpuntenNVT
Huygensstraat 35