Pluspunten
Perfecte service.
Pluspunten
Goede prijzen en verzendkosten. Topproducten in gamma !
Pluspunten
Steeds snelle feedback op mogelijke vragen/issues. Top produkten in het gamma en voor elk wat wils! Doe zo voort zou ik zeggen!!
VerbeterpuntenLeveringen op zaterdag in BE.
Pluspunten
Correcte en snelle Levering
Pluspunten
Prima afhandeling ban zaken
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
- dag erna geleverd in België - Heel goede aftersales!!
Pluspunten
Beleefd personeel en je wordt goed geholpen
Pluspunten
Topservice. Duidelijke en snelle communicatie. Mega snelle levering te Antwerpen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
- Snelle afhandeling bestellingen - vaak een extraatje bij bestelling - breed assortiment
Verbeterpunten- nog niet kunnen bedenken
Pluspunten
Zeer goed, snelle levering en bij een product niet op voorraaad hebben krijg je een telefoontje met een alternatief. Hier kunnen veel bedrijven een voorbeeld aan nemen!
Pluspunten
Goed product, prima reactie, levering!
VerbeterpuntenVoor het bedrijf niet. Alleen het product is toch wel prijzig in verhouding tot hoeveelheid.
Pluspunten
Na problemen met jullie nieuwe computersysteem in de December waardoor ik 3 keer heb moeten bellen voor mijn bestelling {waar deze bleef} keer van een van jullie medewerkers zijn verontschuldiging en werd de bestelling alsnog net voor Kerst bezorgt. Toppie geregeld na enkele telefoontjes .
VerbeterpuntenAls een klant de eerste keer belt moet er direct aandacht aan besteed worden en niet na 3 e keer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dag Snackers, Vervelend dat de order in eerste instantie niet geleverd werd. Excuses daarvoor. Je had inderdaad net na de overgang naar ons nieuwe systeem besteld en we moesten daaraan wennen. Fijn dat we het uiteindelijk goed hebben opgelost. Tim
Pluspunten
Hebben een waanzinnig compleet aanbod en leveren altijd op tijd. Ook is de service zeer goed te noemen.
Pluspunten
Zeer goeie service. Bij problemen wordt je altijd en zeer snel,goed geholpen.
Pluspunten
zeer uitvoerig wordt de tijd genomen om info te verstrekken, snelle levering en prima after-sales
Verbeterpuntenvan sommige producten duidelijker op de site aangeven waar ze precies voor dienen, een begrippen lijst zou niet verkeerd zijn, zeker voor beginnende poetsers. Het doorlezen van fora geeft niet altijd de gewenste duidelijkheid.
Pluspunten
Snelheid.stiptheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer correcte en zeer snelle service. Antwoorden op mails en geven productadvies waar de klant mee geholpen is.
VerbeterpuntenVolledig gamma Meguiars? Workshops op locatie geven? (België
Huygensstraat 35