Pluspunten
Dit is een top bedrijf.
Pluspunten
Topservice en supersnelle levering
VerbeterpuntenZo doorgaan beter kan het niet
Pluspunten
Car Clean team, staat voor service gerelateerde zaken en zo ook vragen en antwoorden met de nodige expertise, Weer eens een bedrijf die doet waar ze voor staan mensen met passie en vakkennis. groet, Fred uit Veldhoven
Pluspunten
Je weet waar je aan toe bent.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
eerste contact en eerste besteling. Zaakjes geleverd. Ze doen wat ze beloven. Verder geen ervaring; dus moeilijk oordelen.
Pluspunten
Ben inmiddels al zes jaar klant. Topbedrijf!
Pluspunten
Zeer snelle levering
Pluspunten
Eerlijk advies
Verbeterpunten???
Pluspunten
VerbeterpuntenLaten leveren bij een kiala punt of postpunt zou fijn zijn.
Pluspunten
snelle levering! kon product nergens anders vinden hier
Pluspunten
Uitgebreid assortiment voor zeer scherpe prijzen. Alles wat je nodig hebt om jouw auto (boot, scooter, brommer, motor enz) spik en span te krijgen. Ultra snelle levering (in mijn geval zelfs binnen 12 uur!!) maakt het plaatje compleet. Hier moet je klant worden :-)
Pluspunten
Super snelle service en een goeie beschrijving bij de producten
VerbeterpuntenGeen verbeter punten kan niet beter
Pluspunten
Awesome bedrijf, veel producten, snelle levering en vaak een cadeautje bij de bestelling. Doen er alles aan om je blij te maken. De Facebook groep is ook cool!
Pluspunten
Deskundig bedrijf dat meer dan alleen dozen schuift. De levering van de producten is betrouwbaar en supersnel. Het forum heeft toegevoegde waarde im kennis op te doen over de producten of deze te delen.
VerbeterpuntenDe website is naar mijn idee wat gedateerd wat betreft de vormgeving.
Pluspunten
Prima service. Vlotte levering ook in België (2 dagen). Goede producten. Een tikkeltje duurder dan andere webshops maar ik heb bij elke bestelling al een cadeautje gehad. Dit is ook plezierig en maakt het goed.
Pluspunten
Ik doe al jaren al mijn bestellingen omtrent car-care producten bij Carclean. Naast een webshop met een breed assortiment hebben de stuk voor stuk zeer kundige medewerkers dit bedrijf gemaakt tot meer dan een leverancier van deze producten. Ze staan altijd klaar met raad en daad, zijn innovatief en bovenal erg fijn volk. Waar ik altijd graag mag vergelijken waar ik mijn spullen aanschaf denk ik bij deze producten niet aan Googlen naar andere aanbieders. Ik weet dat, wanneer het een keertje nodig is, ik ook kan rekenen op uitstekende service. Dat is me veel meer waard dan een eventuele kleine besparing vooraf. Laatst was die service een keertje nodig, wat wederom super werd opgelost. Mijn dank zet ik bij deze om in een warme aanbeveling voor Carclean.
Pluspunten
Hele goede kennis van het personeel en de bevlogenheid met de producten om een perfecte mooie auto te krijgen. Je kan altijd om info vragen.
VerbeterpuntenSommige producten zijn Lange tijd niet te leveren. Maar dat hebben de concurrenten ook.
Vind het jammer dat de produkten van Valma komen te vervallen. was een aantrekkelijke prijs voor een eventueel vlug poets klusje. met andere woorden dit kun je gebruiken als je even wat weg moet poetsen aan de auto met bijvoorbeeld vogelpoep. zou deze produkten graag weer terug zien. Krijn Grinwis
Pluspunten
Prima site, stipte levering.
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs