Pluspunten
Sneller levering, producten zorgvuldig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering.
Pluspunten
Er is later een sprayer toegestuurd, waarschijnlijk bij de post kwijtgeraakt. Zonder problemen is er een nieuwe toegezonden, top service! Producten altijd snel in huis!
Pluspunten
ZEER snelle afhandeling en levering van de bestelling, gewoon top!
VerbeterpuntenMisschien meer uitleg of aanvulling bij de producten op de site, hoe dezs gebruikt moeten worden, is bij sommige producten al voldoende maar voor beginner beginners kan het misschien nog onduidelijk zijn.
Pluspunten
toffe medewerkers, snelle service
Pluspunten
Goede productinformatie. Commentaren onder de producten geven de doorslag in de keuze.
VerbeterpuntenOm de juiste producten / merk / soort te kiezen heb ik enige tijd gezocht. Schreef de naam van het product op om het later dat weer te vinden. Met de zoekmachine kwam ik dan niet altijd bij het gezochte uit. Je moet met het artikelnummer terugzoeken. Winkelwagen wordt na verloop van tijd weer geschoond.
Pluspunten
Direct overzicht van beschiknaarheid van gewenst product/artikel. Vlotte overzichtelijke afhandeling van de order. Goede begeleidende informatie bij producten.
VerbeterpuntenWel een heleboel werk om op te zetten, maar een soort flow chart om de klant te begeleiden bij zijn artikel/product-keuze zou bijzonder handig zijn voor minder geroutineerde 'poetsers/detailers'. Dus uitgaande van het probleem en het gewenste resultaat naar een advies voor de benodigde producten leiden. Uiteraard als optie op de site. Klanten die weten wat ze willen bestellen, moeten meteen naar de betreffende producten kunnen gaan.
Pluspunten
Snelle service. Kreeg bij mijn 2 bestellingen gratis accessoires. Helemaal top.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Deskundig advies, veel productinformatie op de website met beoordelingen van gebruikers. ik bekijk deze altijd zorgvuldig zodat ik weet wat ik kan verwachten. Levering verloopt vlot en producten worden zorgvuldig verpakt. Op e-mail wordt snel gereageerd. Aftersales en service zijn top.
VerbeterpuntenGeen. Ga zo door en ik blijf nog heel lang gebruik maken van jullie webshop.
Pluspunten
Gewoon top service en een leuke ploeg!!!!!!!
Pluspunten
Carclean is een bedrijf met passie voor zijn producten en de klanten. De website geeft goede en correcte informatie over de voorraad van het gewenste artikel en levering is stipt op tijd en vooral snel (24 uren). Het forum dat Carclean beschikbaar heeft bevat veel goede en bruikbare informatie. Ik ben al meerdere jaren klant bij Carclean. Nog steeds naar volle tevredenhied.
Pluspunten
1 dag levertijd. Vrijwel altijd een cadeautje. Personeel is behulpzaam wanneer je een vraag hebt. Aanbieding rouleren door de maanden heen waardoor je leuke pakketten kunt samenstellen. Krijgt altijd bericht hoe het er met je bestelling voorstaat (betaalregistratie/in behandeling/bij postbureau/onderweg naar klant). Als je extra info wilt dan is er een uitgebreid en behulpzaam forum!
Pluspunten
Mijn voorafgaande mail voor advies naar producten werd met veel kennis van zaken snel beantwoord.
Pluspunten
- Snelle Levering - Overzichtelijke website - Forum waar je als leek HEEL veel info uit kan halen. - Ervaringen delen op forum - Groot assortiment
VerbeterpuntenVindt aardig wat producten niet op voorraad, of onbekende leertijd, Zeker als je leest welke dat sommige producten heel goed kunnen werken in jouw geval en deze niet te bestellen is. Al weet ik ook goed genoeg dat jullie afhankelijk zijn van derden, en hier niet altijd invloed op kunt hebben.
Pluspunten
Naar mijn mening dé online shop voor je wagenpoets materialen/producten. Zeer snelle levering en steevast 100% correct ! Een schoolvoorbeeld van hoe het overal zou moeten zijn !
Verbeterpuntengeen !
Pluspunten
ZEER POSITIEF Keurig netjes snelle levering . Een bedrijf die absoluut weet hoe je met klanten omgaat
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs