Pluspunten
snelle levering, iets extra`s geleverd
Verbeterpuntenproducten vallen tegen, niet het verwachte resultaat oude shampoo die ik heb staan zijn een stuk beter terwijl ik dit niet had verwacht, ben bereid om eens een test flesje te versturen, het betreffen deze producten born to be mild en iron x snow soap. de iron x werkt als foam tevens ook minder als magifoam
Pluspunten
Echt een waanzinnig resultaat behaald bij een auto met 225.000 km op de teller en veel steenslag.
Pluspunten
snelle levering, voorraden op orde op de website.
Pluspunten
Service zoals het behoort te zijn, top.
Pluspunten
Snelle levering, goed en uitgebreid assortiment, erg zinvol en leuk forum waar veel info vandaan gehaald kan worden en je merkt dat Carclean erg blij is met zijn klanten door het gratis artikel bij een bestelling! Dit hoeft niet groot te zijn, het gaat om het gebaar en dat wordt absoluut gewaardeerd!
Pluspunten
gewoon super organisatie vandaag besteld en binnen 2 dagen in huis.. zelfs naar belgie
Verbeterpuntensoms niet heel duidelijk.. er staat op de site gratis leveren boven de 60 euro echter dat lukte mij niet bij de bestelling.. zelfs niet als ik een bestelling van 100 euro in de winkelwagen legde.
Ik heb me serieus vergist aancde meguairs compound + pad. Dacht aan de uitleg te zien dat het om een volledige bus ging + een pad voor op de dap machine.. Enige minpuntje!
Pluspunten
Geweldige website! Zowel m.b.t. het bestellen als voor het verkrijgen van (gebruikers) informatie. Goede keuze om klantbeoordelingen over producten op de product/bestelpagina te plaatsen. Heel aardig om een attentie te krijgen bij de bestelling (Piccolo Nero). Bestelling netjes de volgende dag al in huis. Bizar goede verpakking!
VerbeterpuntenKleine productafbeelding toevoegen bij de productregel in de productgroepen.
Pluspunten
De levering was erg snel, ik had het binnen 2 dagen in huis.
VerbeterpuntenEr zat geen acceptgiro in of op de doos, dus ging ik er van uit dat carclean.nl deze gewoonlijk apart verzendt. Dat bleek niet het geval toen ik een betalingsherrinnering ontving. Ik vermoed een eenmalige vergissing.
Pluspunten
Snelle afhandeling van mijn bestelling, heldere website met goede productinformatie. En het kadootje wordt natuurlijk ook op prijs gesteld en komt zeker van pas bij de onderhoud van mijn auto!
Pluspunten
Snelle en accurate levering. Producten zijn netjes verpakt (ook de vloeistoffen). Ondersteuning van enthousiaste en kundige medewerkers die bovendien actief zijn op het (zeer actieve) CC forum. Met enige regelmaat vinden er group-buys plaats (via het forum) met aantrekkelijke kortingen. Bijna altijd wel een kadootje bij de levering :)
VerbeterpuntenNa lang en diep nadenken, kan ik me eigenlijk maar één tip bedenken: - Feedback bij problemen met producten (zie topic
Pluspunten
De soms 'gratis' extraatjes, samples, die vrijblijvend meegezonden worden. Snelheid van levering, communicatie en het 'bedankt'- kaartje.
Pluspunten
Geweldige selectie. Forum is een schat aan kennis en ervaring. Redelijke prijzen, goede prijs/kwaliteit. Krijg er geregeld een kleinigheidje bij wat altijd een product is wat ik dan ook echt gebruik. Makkelijk en snel te bestellen.
Pluspunten
Duidelijke website met veel informatie, snelle levering en daarnaast ook nog een leuk extraatje gekregen.
Pluspunten
Goeie service en snelle levering. aan te raden
Pluspunten
Zeer snelle levering, goed verpakt en zeer leuk een attentie van Carclean.NL
Pluspunten
Altijd een leuke verrassing bij de bestelling.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering en alles zeer goed verpakt.
Pluspunten
Kon de orde nog aanpassen
VerbeterpuntenTNTPakje gemak toevoegen
Huygensstraat 35