Pluspunten
Doen wat ze beloven, en meer. Je krijgt altijd een aardige attentie gratis meegezonden. Super!
Pluspunten
heel erg tevreden van de levertijd en het grote gamma op hun site. ik heb al verschillende keren bij hen gekocht en steeds tevreden. ook zeer leuk is dat je altijd een extra cadeau krijgt bij je bestelling. er gaan nog bestellingen volgen bij hen. zeker een aanrader.
Verbeterpuntenzo blijven doordoen.
Pluspunten
Een gratis poetsdoek toegevoegd aan bestelling, altijd handig!
Pluspunten
De snelle levering
Pluspunten
helemaal top!
Pluspunten
Diverse poetsproducten aangeschaft en daarbij nog een proefmonster extra gekregen. Bij telefonisch contact duidelijke uitleg gehad. Ga zeker weer producten bestellen, TOP!
Pluspunten
door het forum is het makkelijker om een keuze te maken tussen de verschillende merken in de webshop. De levering is snel.
Pluspunten
Levertijd, bevestiging per email
VerbeterpuntenMeer poor boys producten op voorraad aanhouden
Pluspunten
zeer snel , veel voorraad , leuke acties , kwaliteitsprodukten
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
zeer snelle levering goede producten en veel keuze in de producten altijd een klein precentje erbij kan altijd wel gebruiken
Verbeterpuntengeen tot nu toe goed en de verschillende producten ware altijd naar wens
Pluspunten
Gewoon een super goede webshop met forum waar je veel tips vandaan kunt halen en goeie producten kan bestellen.
VerbeterpuntenProbeer het overzichtelijk te houden. Soms zie je door de bomen het bos niet meer en weet je niet altijd welke producten je nodig hebt of wil bestellen.
Pluspunten
goede service en goed advies als men een vraag heeft dan wordt deze uitvoerig besproken aan de telefoon, en dat is heeeeeel positief
Verbeterpuntenkraantje en pompjes voor dispenser zoals de amerikaanse galons en de jerrycans 45 mm en 51 mm opening
Pluspunten
Voordelige verzendingskosten en bovendien er nog een leuk geschenk erbovenop. Producten voldeden aan mijn verwachting.
Pluspunten
Productbeoordelingen van gebruiker op de site zijn een zeer waardevolle aanvulling op de meestal al zeer uitgebreide productbeschrijving. De medewerkers blijken ook erg vriendelijke en behulpzaam.
VerbeterpuntenNog niet alle producten op de webshop hebben een goede productbeschrijving, maar verder zou ik niet weten wat er, binnen de grenzen van de redelijkheid, nog verbeterd kan worden bij CarClean.nl Wel opletten dat je niet verwaand wordt ;o)
Pluspunten
Zeer snelle levering. gratis artikelen
VerbeterpuntenProducten niet opvoorraad Poorboys World - Spray and Rinse Wheel Cleaner 3780ml a 43.99, ik hiervoor de kleinere flacon gekocht 946ml a 17.99. Ik heb uitgerekend dat dit 7 euro per 946ml duurder is. Ik absurd dat er zo groot prijs verschil in zit. Carclean zou hier iets aan moeten doen.
Pluspunten
Snellere levering Leuke promos Gratis sample
VerbeterpuntenGratis verzending voor Belgie
Huygensstraat 35