Pluspunten
Verstand van zaken, vrij compleet assortiment en veel op voorraad
Pluspunten
lekker snel,goed verpakt en geen verzendkosten vanaf bepaald bedrag.
Pluspunten
Een erg goed bedrijf waar enorm veel kennis zit en waar deze kennis ook gedeeld wordt. Daarnaast wordt er met de klant gesproken over mogelijkheden en wordt er advies gegeven wat de klant het beste kan doen. Dit geheel neutraal, gericht naar de eisen van de klant, zonder zelf er het beste uit te komen. Een TOP bedrijf!
VerbeterpuntenDe zoekfunctie op de site mag iets beter. Zo is het laadmenu, wat je krijgt te zien bij het intikken van een woord, iets te traag.
Pluspunten
zeer betrouwbare webshop en winkel met enorme zorg voor de klant.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Keurige webshop met goeie service! Alles keurig verpakt, goeie communicatie en uitgebreid assortiment.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Zeer snelle levering!
Pluspunten
snelle levering en toppromoties
Pluspunten
Carclean levert snel hun producten!
Pluspunten
Snel en goed
Pluspunten
Ik werd via een forum \\\\`aangesproken\\\\` door een medewerker van Carclean die mijn bestelling had ontvangen maar hier nog wat aanmerkingen op had. Uiteindelijk een perfect advies gekregen en een voorstel voor andere producten ontvangen. Waren wat duurder maar het verschil namen ze voor hun rekening. Mooie manier om klanten welkom te heten!
Pluspunten
Nette prijzen, mooi assortiment, goede communicatie
VerbeterpuntenLevering naar Belgie zou sneller mogen.
Pluspunten
Leuk dat er met Sinterklaas wat snoepgoed bij de bestelling zat. Jammer dat bij de volgende bestelling (vrij veel geld) geen attentie zat
Pluspunten
Super goed product.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Steeds alles inorde met de leveringen die ik al heb gehad. Dit verdiend toch wel een dikke pluim. Heb al andere dingen meegemaakt met andere bedrijven. Doe zo verder.
Pluspunten
snelle levering en prima producten
Pluspunten
Deskundig en vriendelijk personeel, zeer snelle levering, mooie en duidelijke site.
Pluspunten
Snelle service, vriendelijk personeel, goede prijzen, duidelijke website
Pluspunten
Snelheid van leveren.
VerbeterpuntenCliënten op eigen initiatief adviseren over hun bestellingen. Als ik een glaze bestel voor donkergekleurde auto\\\\\\\\\\\\`s, zou Carclean kunnen navragen of er niet ook een glaze voor lichtgekleurde auto\\\\\\\\\\\\`s meegestuurd moet worden. Nu moet ik een nabestelling doen en wordt ik geconfronteerd met (extra) verzendkosten.
Pluspunten
Had in mijn bestelling een item zitten wat niet op voorraad was, daardoor ging het leveren nogal lang duren. Mailtje naar Carclean gestuurd met de vraag of ze al iets wisten over de levering.Toen kwam Carclean met het voorstel om de items die wel op voorraad waren alvast te verzenden en hetgeen wat niet op voorraad was later na te sturen.Gewoon Top
Pluspunten
Besteld. Betaald. Volgende dag binnen. Netjes verpakt en supersnel geleverd. Wat wil je nog meer?
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs