Pluspunten
Kwaliteit voor een goede prijs, brede produktlijn en kennis van zaken. Klantvriendelijk en een goed forum aan de website gekoppeld. Topbedrijf.
Pluspunten
AL vaker klant geweest, binnen 24 uur geleverd, uitstekende follow-up
Pluspunten
Zeer goede service, over garantie gevallen wordt niet moeilijk gedaan en wordt direct vervangen. En vooral erg vriendelijke en gedreven medewerkers!
Pluspunten
Snelle levering, makkelijk betalen via Ideal, groot assortiment met forum om reviews van de producten te lezen en te posten!
Pluspunten
Een bedrijf waar het echt om de klant draait! Vriendelijk, goed, vakkundig. Aanrader!! Gr, D-J
VerbeterpuntenBlijf zo doorgaan, maar houd je prijs wel scherp!!
Pluspunten
Overzichtelijke site, je wordt niet overspoeld met reclame, alles is tegen redelijke prijzen en het betalingssysteem is simpel doch doeltreffend! Forum is een goede (marketingtechnisch ook slim) toevoeging, zo maak je elkaar enthausiast.
VerbeterpuntenEr schiet mij niks te binnen.
Pluspunten
De site om al je auto poets producten aan te schaffen.. ze hebben bijna ALLES. snelle levering, goede prijzen en deskundig advies. Daarnaast een geweldig forum waar je echt alles kunt opzoeken omtrent het poetsen van je auto!
VerbeterpuntenProduct aanbod uitbreiden met accessoires zoals sprayflessen, detailerbags en dat soort zaken. Volgens mij zijn ze daar overigens wel mee bezig.
Pluspunten
Goede service en advies. Eerlijke prijzen. Vriendelijke mensen. De klant is er koning. Of je nu veel of weinig bestelt, je wordt er met hetzelfde enthousiasme geholpen.
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten aan te geven, top bedrijf!
Pluspunten
Erg goede service en komen afspraken zeker goed na.Als er vragen zijn worden deze op een zeer nette manier behandelt.Ze hebben veel kennis over de produckten en geven het juiste advies hier over.
Pluspunten
Iedereen
VerbeterpuntenNee super zo alles is super goed
Pluspunten
Dit bedrijf is een voorbeeld voor ieder internetbedrijf ik bestel of haal er al mijn autopoetsproducten
Verbeterpuntenverbeteren kan bijna niet .
Pluspunten
Ik was er eerst zelf niet zo kapot van via internet bestellen! Maar nu eenmaal bij Carclean besteld wil ik geen ander meer!! Echt top!!
Pluspunten
Carclean.nl heeft een ontzettend goede service, de kwaliteit die ze aanbieden is erg hoog, de levering is ontzettend snel!!!!Kan echt niets slechts vinden over hun! Kan daarom hun alleen maar aanraden: een serieuze topper!!!
Pluspunten
alleen maar positief kan niks negatiefs bedenken wou dat dit bedrijf de nieuwe standaard werd voor internet bedrijven
Verbeterpuntenzou niet weten wat ze nog kunnen verbeteren voor me alles is top daar
Pluspunten
Een echte aanrader!! Al meerdere malen besteld en altijd TOP...
Pluspunten
Groot assortiment. Goed, objectief advies. Zeer snelle levering. Prima service.
VerbeterpuntenGa vooral zo door.
Pluspunten
Wat kan ik zeggen ,de punten zullen voor zich spreken. Als ik meer als 10 kon geven zou ik dat ook doen ,er is gewoon niets slecht te vermelden over het bedrijf of de mensen. Kwalitatieve spullen ,kwaliteit service ,sneller leveren is niet mogenlijk ,en iedere werknemer weet perfect waar hij/zij het over heeft. Niet twijfelen ,gewoon bestellen.
VerbeterpuntenBlijven doen wat jullie doen !
Pluspunten
Carclean.nl is een zeer gedreven bedrijf waarbij de klant toch echt koning is! Het assortiment is erg breed en de prijzen zijn prima. Levering is altijd erg snel (meestal de volgende dag als er voor 16.00 besteld is) Personeel kan je prima advies geven en zullen altijd het beste voor je geld adviseren Prima shop!
VerbeterpuntenEigenlijk geen
Pluspunten
Het bedrijf met de beste service van Nederland. Afspraken zijn super en worden ook netjes nagekomen.
Huygensstraat 35
2652 XK Berkel en rodenrijs