Snelle en correcte levering

Snelle en correcte leveringen

Vlotte levering

Gewoon een goede webshop. Enkel jammer, vroeger kreeg je nog eens een leuke extra bij een bestelling (deze was 200 euro), maar nu helemaal niks meer..

Correcte en snelle oplossing voor PostNl geklungel

Voor mijn bestelling kreeg ik zoals altijd keurig een Track&Trace. De bezorging werd 4 keer opgeschoven en daarna bleef het stil. Pakket nooit bezorgd. Gemeld bij Carclean. Die stuurden meteen opnieuw mijn bestelling. Dat was er de volgende dag. Hoop dat Carclean hun schade van Postnl vergoed krijgt. Mijn vertrouwen in Carclean blijft

Was weer top!

Je kunt het niet verzinnen, of ze hebben het wel. Diep en breed assortiment, snelle verzending. Ze maken de beloftes waar. Ik ben er blij mee!

Snelle en correcte levering

Goede service en advies over te bestellen producten.

Top product en bedrijf !!

Eerder de Soft99 embleem verwijderaar kit gekocht bij dit bedrijf, eerst was ik sceptisch maar na het lezen van de reviews van het product en het bedrijf toch maar besteld. De levering was snel en de kit is een aanrader !! Na een half uur was het embleem er af en schoon, top product, zelfs bij mijn 23 jaar oude auto, wel daarna nog even de plek moeten polijsten maar het resultaat is geweldig, alsof er nooit iets heeft gezeten. Ik raad Carclean.com zeer aan, snelle en correcte levering en een top product.

Topservice!

Veel keuze in het gamma, alsook concurentiele prijzen. Uitleg bij gekozen produkt is ook een pluspunt. Levering en bestelling is makkelijk te plaatsen en binnen aanvaardbare tijd afgeleverd.

Zeer groot assortiment, snel geleverd

De filmpjes op YouTube met uitleg over de werking van producten is een zeer goede aanvulling!

Zeer tevreden over mijn ervaring’

De website was overzichtelijk en gebruiksvriendelijk. Alles wat ik zocht was op voorraad en de levering was razendsnel. Het pakketje kwam netjes aan en voldeed helemaal aan mijn verwachtingen. Ik heb de klantenservice niet nodig gehad, maar de communicatie rondom de bestelling was duidelijk en prettig. Zeker een aanrader!

Voor plastic plantenbak gebruikt voor kleur herstel.

Snelle levering kwaliteitsproducten

Wat ze aanbieden werkt ook echt! Leuke aanbiedingen ook wat fijn is op toch wel prijzige producten

Snel de juiste producten geleverd.

Via een duidelijke site kon ik snel mijn gewenste producten bestellen en ze werden direct verzonden. Heel fijn!

Vraag over producten voor een matte metallic lak auto, alles netjes per mail ontvangen wat ik moest kopen en het gebruik van de producten erbij gewoonweg top bedrijf.

Super producten en snelle levering.

Had een handfoamer, snö foam en autoschampoo besteld. Super goede producten en ook nog eens snel geleverd. Ga hier zeker vaker bestellen.

Super goed

Bij carclean bestellen weet je dat je t snel in huis heb

Na poetsen, lijk nieuw.

De eerste keer dat ik hem was met product, voordien alléén met water. Hij ziet lijk nieuw, dank U

Alles perfect

Alles helder en duidelijk....Top.

Top !!

Geweldig assortiment en snelle levering

Fijne ontvangst en heel goed verder geholpen

Al enkele jaren heel tevreden van het online gedeelte - & hetzelfde is zeker van toepassing voor het 'offline' stukje in de shop :)

Helderheid bestellen en op tijd leveren

Doen wat beloofd is. Meer is het niet en ook niet nodig

Ik heb hier besteld en mijn bestelling was topkwaliteit

Ik had maar een paar dingen besteld maar alsnog kreeg ik een kaartje met bedankt voor je bestelling! Ik ga hier zeker nog een keer bestellen

Fast delivery!

Easy shopping, fast delivery!

Eenvoudig bestelproces, goede betaal opties en snelle levering

Ik kon de gewenste producten eenvoudig vinden. Het bestel- en betaalproces verliep soepel. Alles was op voorraad en werd snel geleverd. Zeer tevreden!

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs