Super bedrijf

Al verschillende keren een bestelling gedaan bij deze firma en altijd tiptop in orde. Bedankt aan heel het CCteam

Het blijft een betrouwbare partner

Carclean, al sinds jaar en dag beschikbaar met grote voorraad, kennis en vlotte levering. Ik ben tevreden.

Snelle, probleemloze levering

Gemakkelijk via de overzichtelijke webwinkel te bestellen. Levering snel en goed verpakt ontvangen.

Perfect !

Als beginner met nieuwe auto mij vooraf per mail geinformeerd welke produkten aan te schaffen. Vakkundig advies zonder de prijs op te drijven of duurdere produkten te pushen. Gestart met basic set. Van elk produkt op site vindt je de "how to use" terug en handige videos om in de praktijk te ervaren alsook kennismaking met andere specifieke toepassingen en produkten voor oa reinigen ramen, velgen en banden. Dikke pluim voor de mensen van de webshop ! Alle produkten ontvangen in goed afgesloten kartonnen box, airbag protection packaging binnenin en dispensers met tape sealed om mogelijk lekken te voorkomen. Bedankkaartje erbij en steeds netjes op tijd afgeleverd. Bestellingen worden naar waarde geschat, al enkele gratis reinigingsdoeken Monello mogen ontvangen, dacht eerst dat dit een vergissing betrof. Misschien hier nog een reminder bijvoegen als extra attentie.

Bestelling en levering top !

Zowel nu als vroeger ,alle producten van goede kwaliteit !

Altijd goede spullen die snel geleverd wordt.

Mijn auto blijft in onderhoud

Ik houdt van mijn auto en zeker als hij mooi schoon is en weer blinkt. Ik wil mijn auto dan ook goed onderhouden. Bij Carclean.com vind je echt alles wat je nodig hebt om je auto te wassen, te drogen en te laten shinen. Geweldig spul om mee te werken.

Verstand van zaken en topservice

Altijd een feestje om bij carclean te kopen. Mocht er iets niet kloppen is er altijd een passende oplossing.

Makkelijker gaat denk ik niet

Overzichtelijke menu’s, makkelijk wenslijst te maken en bestellen is zo gedaan.

Product doet wat Carclean belooft

Ik volg Carclean op Youtube en daardoor ben ik bij bepaalde producten uitgekomen. Dit werkt prima en zeker na de juiste uitleg. Bedankt Carclean, ik kom zeker terug. Snelle levering!

Alles verliep vlot

De bestelling gaat heel makkelijk, snelle levering, prijzen zijn ook top. Geen klachten hier

Gewoon goed.

Veel product keuze. Duidelijke beschrijvingen. Snel geleverd.

Goed en vriendelijk geholpen.

Goede producten en vriendelijk geholpen.

Snel geleverd, product nog niet gebruikt.

Snelle en correcte levering! Aan scherpe prijzen Een 10 voor carclean

Goede producten, snel geleverd

Ik heb al verschillende keren bij hun besteld, en het is altijd mooi op zijn tijd hier thuis aangekomen. Ze komen hun beloften na, als ik weer iets moet hebben wat zijn hebben en wat ik kan gebruiken dan bestel is het weer daar, want je kan op hun rekenen

Leuke winkel, gewoon doen.

Hadden foutje gemaakt, werd soepel opgelost. Goede tips geven ze ook (ongevraagd).

Goede voorraad en altijd snel geleverd!

Zoals de titel al zegt... Ruime voorraad en keuze,en altijd netjes optijd geleverd!

Mijn bestelling was direct dezelfde dag verzonden en de volgende dag kon ik alles ophalen bij PostNL verzamelpunt. Alles was netjes verpakt.

Super service

TOP bedrijf !!!

Als pariculiere expat bestel ik nog steeds bij Carclean. Ik woon sinds enkele jaren in Spanje. Carclean was voor mij reeds een gevestigde waarde vòòr mijn verhuis. Ik bestelde voorheen zo nu en dan reeds producten en een poliermachine bij hen. Sinds mijn verhuis bestelde ik reeds een hogedrukreiniger (AVA P80) en andere spullen. Telkens opnieuw wordt alles netjes geleverd in kwalitatieve verpakking en binnen enkele dagen (tussen 3 en 5 dagen afhankelijk van de grootte van het pakket) Ook het team is zeer behulpzaam met advies en de klantendienst is makkelijk bereikbaar, SUPER vriendelijk en behulpzaam met het oplossen van eventuele problemen. Ik ben een SUPER TEVREDEN klant en shop elke keer met plezier bij hun. KEEP IT UP CARCLEAN !!!

Bezoekje aan de showroom zeker aan te raden. Goede service, ruime keuze aan producten en er wordt altijd goed meegedacht. En dat alles onder het genot van een lekker kopje koffie!

Snel en service gericht

Ik bestel altijd bij carclean. Betrouwbaar snel en klantvriendelijk. Ik heb eens de klantenservice moeten bellen omdat ik al had betaald maar, ik was nog een artikel vergeten. Werd gelijk bij bestelling gevoegd en een betaal link in de mail. Echt super!!

Goede website duidelijke omschrijvingen.

Positief ook voor de minder doorgewinterde poetser kun je er wijs uit worden.

Snelle levering, product is voor schoonzoon deze is er zeer tevreden over

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs