Prima ervaringen met Carclean.

Ik had al een aantal jaren niets meer besteld door omstandigheden, maar had nu weer wat artikelen nodig. Omdat mijn ervaringen met Carclean destijds heel positief waren heb ik ook nu weer bij hen besteld. En de service blijkt nog steeds net zo goed te zijn dan destijds!

Eenvoudig besteld en snel geleverd

Duidelijke productomschrijving maakt het makkelijk om een keuze te maken. Eenmaal besteld heb je het de volgende dag in huis.

Altijd snel geleverd, Maakt de verwachting Altijd waar top bedrijf!

Perfecte service!!!

Ik kan hier alleen maar positief over zijn!

Eenvoudig en snel.

Altijd kom ik met plezier op de site van carclean. Dit komt mede door de overzichtelijkheid en de fijne filters die kunnen worden toegepast.

Geweldig bedrijf, zoek niet verder maar bestel bij Carclean!

Geweldig bedrijf. Betrouwbaar, snelle levering, super klantenservice, klantvriendelijk, zeer goed bereikbaar via tel, email en whatsapp. Bij vragen krijg je een zeer eerlijk en duidelijk antwoord/ advies. Mocht er een probleem zijn, doet men er echt alles aan om het op te lossen, waar vindt je tegenwoordig nog zo'n klantgericht bedrijf. Tevens een forum waar je ook heel veel informatie, advies en ervaringen over producten kunt vinden. Carclean bedankt! en tot de volgende bestelling.

Zoals altijd top

Tja, wat zal ik nog zeggen; ik bestel eigenlijk altijd mijn "poetsspullen" bij Carclean. Als ik enigszins in de buurt ben haal ik het op en soms laat ik het bezorgen. Het zit gewoon altijd goed. Top spullen en top gasten :-)

Goede producten voor verzorgen van je auto

Mijn eerste ervaringen zijn zeer positief. Op basis van YouTube filmpjes producten gekocht. Ze werken allemaal perfect voor wie zij heilige koe wil vertroetelen.

uitstekend

Al een aantal keren naar tevredenheid hier producten besteld. Deze shop is niet alleen gericht op verkopen,, maar nemen ook de tijd om klanten goed te adviseren. Bij mijn laatste bestelling van te voren via e-mail advies gevraagd over de bestellen producten en ik kreeg van Vincenth een uitgebreid antwoord terug.

Top product rn zeer nette levering.

Keurig geleverd op de afgesproken tijd. Alles netjes ingepakt en de producten zijn echt top!!

Waar voor je geld

Top producten!

Vlekkeloos verlopen ;)

Goed aanbod, mooie poetsset gekocht van dap. Alles netjes en vlot verlopen, nu ik nog

Altijd goed!

Goede producten, prima website, snelle levering. Leuke video’s op You Tube.

Qualiteit

De spullen die ze leveren bij Carclean zijn van zeer goede qualiteit. Ze leveren snel en de service is top. Ga zo door.

Overzichtelijke webshop, grote keuze, normale prijzen en snel geleverd.

Snelle leveringen. En goede producten.

Absorberend perfect

Ik heb al diverse merken geprobeerd maar deze lijkt mij de beste. Prijs-kwaliteit.

alles was goed

Goede zaak

Snelle levering, ruim assortiment en gunstige prijzen, een aanrader!!

Klantvriendelijk

Altijd het juiste advies voor elke hulpvraag.

top

heel goed

Prima ervaring

Bestellen ging makkelijk en snel. Zou de volgende dag bij een PostNL punt bezorgd worden. Helaas was PostNL weer eens niet meewerkend. Hier kan Carclean uiteraard niks aan doen.

Steeds correct !

Altijd correcte en op tijd geleverde bestelling . 1 stomme bedenking : als je 1 grotere bestelling plaatst zit er een cadeautje bij , maar als je meerdere kleinere bestellingen doet mis je dit , maar evenwel toppers . Zal hier blijven bestellen .

Vriendelijk en behulpzaam

De jongens die daar aan de bali staan zij vriendelijk en altijd goed voor een advies

Huygensstraat 35

2652 XK Berkel en rodenrijs