Pluspunten
heel goed
Verbeterpuntenneen
Pluspunten
Gepassioneerde Vakmensen
VerbeterpuntenIk zou er bijlange geen vinden
Pluspunten
Correcte service, duidelijke handleiding degelijke verpakkng
VerbeterpuntenLeveren met vrachtwagen met kraan zou handiger zijn
Pluspunten
Mooie producten, goede prijs !
Pluspunten
prijs en communicatie
Op de serre is er 12 jaar garantie op constructiefouten. Indien vragen, dan kan u ons ten allen tijde contacteren. Onze contactgegevens: www.depreitere.tel. Veel succes !!!
Pluspunten
Zéér serieus bedrijf ! Zeker aan te bevelen. Men weet over wat men spreekt.
Jammer dat de chauffeur bij lossen geen `tijd` had om `zware doos` op juiste plaats te leggen. In de nok zijn geen gaten geboord langs de ene kant. Soms is de beschrijvende hanleiding voor montage toch nog onduidelijk !
Levering is altijd op de stoep. Dit staat in de Algemene Voorwaarden. Bij problemen met de montage kunt u steeds contact met ons opnemen.
Pluspunten
zijn goed en zijn snel bij afspraken goede levering
Verbeterpuntenuitleg bij tekeneing beter en labels op de stukken
Pluspunten
serre 202 x 593 x nokhoogte 187
Verbeterpuntenbetere afwerking van de gezaagde stukken
Stalpaertstraat 2
8680 Koekelare