Snel geleverd maar met foutje

Bestelling was snel geleverd. Overzichtelijke website. Bij uitpakken van pakket bleek er een fout geleverde artikel in te zitten. Heb hier over gebeld en werd vriendelijk te woord gestaan. Ze zouden het goede en bestelde artikel alsnog leveren maar na 4 dagen nog het artikel niet ontvangen. Ik hoop het binnenkort toch nog te ontvangen.

Bestelde is snel geleverd en de prijs bij Buurs was ook goed.

Top firma

Ik heb nog nooit een firma meegemaakt die zo snel leverd. Nogmaals een top firma.

Duidelijke webshop

Snelle levering en goed geprijst. Bij concurrent duurder.

super snel en correct

top

Uitgebreide informatie over het apparaat. Goede prijs. Zeer snelle levering met goede verpakking Apparaat werkt perfect en is zich nu al aan het terugverdienen.

Het kan niet beter.

Prima op tijd geleverd.

zeer snelle levering

niets op aan te merken.

Snelle en correcte levering. Daarbij is het artikel zeer scherp geprijst.

Tevreden.

Prima en makkelijk goederen kunnen bestellen via internet en binnen dag geleverd. Pluim.

Goed en snel

Ik heb een aantal kick spaces besteld telefonisch goed advies gehad onder andere welke thermostaat voor mijn doel geschikt was. Denkt oud of the box mee op zoek naar oplossingen. Snelle levering

Goede info

Doeltreffend en snel

Juiste en correcte levering

Snel en goed!

Snel geleverd, en goedkoop product met voldoende kwaliteit

Vriendelijk te woord gestaan

Apparaat werkt perfect

Nette prijs en snel in huis

In vergelijking met andere sites een nette prijs en snel de goederen verstuurd en in huis. Erg tevreden over.

Snel geleverd en de prijs is goed

Goede service, snelle levering tegen een redelijke prijs

Zeer goed. Ga zo door.

Prima kwaliteit

Snel geleverd.

Bestelling is door Buurs netjes afgewerkt

Goede prijs. Bij nieuwe bestellingen zal Buurs zeker weer meedoen

Zie boven

Goede service en duidelijke site, ja ik ben een tevreden klant

Snel mijn item gevonden op de site, duidelijk omschreven zodat de kans dat je iets verkeerd besteld zeer klein is.

Keurig zoals voorgesteld.

Ik had wat zorgen over de levertijd, nadat ik contact had gezocht konden ze mij gerust stellen, het is voorradig en wordt vandaag nog verstuurd, hetgeen keurig gebeurde. Ik ben dus zeer tevreden.

Netjes geregeld

Cccc

Op tijd bezorgd geweldig.

11 Handelsstraat

Kampen 8263 BE