uitstekend

Ervaringen met Buurs uitstekend, ervaringen met Quooker heel slecht. Wat waardeloos dat Quooker elke 5 jaar het systeem aanpast waardoor je er weer 1000 euro in kunt steken. Een nieuwe reservoir van 500 was al duur genoeg geweest, waarom moet er een nieuwe kraan bij van 346 euro? Dat is pure geldklopperij. Quooker moet zorgen dat het materiaal langer meegaat. Maar daar kan Buurs waarschijnlijk ook niets aan doen.

Netjes en goed te woord staan

Wat ze zeggen komen ze ook na

Deskundige hulp en late afspraak

Buurs heeft wederom deskundige hulp geboden aan de telefoon: door de reset doet de cvww-ketel het weer. Buurs heeft een sensor opgestuurd die ik zelf vervangen heb: de ketel valt in ieder geval niet meer in storing. De afspraak voor reparatie van het warmwater is pas over een maand. Dat is lang: geen warm water in de winter is lastig voor een gezin.

Goede levering.

Altijd goede ervaringen met Buurs!

Professioneel advies. Bestelling snel afgehandeld en ontvangen. Duidelijke website en goede telefonische informatie. Kortom. Zeer tevreden klant.

Goede service en betrouwbare firma

Telefonisch inlichtingen ingewonnen, goede informatie en follow-up.

Prima, niets te klagen

Nog niet ontvangen

JAMMER

Niet goed op de hoogte gehouden van moment van verzenden

Op zich geen grote bijzonderheden en op zich snap ik in deze tijden dat er wat vertraging zit bij het leveren, maar wel jammer dat ik niet op de hoogte gehouden werd van het moment van versturen. Wat hierin beloofd werd, hebben ze niet waargemaakt. Verder geen klachten, gewoon goed. Prijs was ook gunstig

Slecht

Ik heb nog niets ontvangen

Goede en snelle levering

Ik ben zeer te breiden.

Ik heb mijn producten nog steeds niet

Ik heb het bestelde nog niet geleverd

Misleidende website

Ik had een artikel besteld waarbij het volgende stond ; voor 17:00 uur besteld, de volgende dag in huis. Mooi niet, ivm de drukte . Tip? Vermeld dit op de website .

Goed en snel

Zeer vriendelijk!!!

Heb telefonisch contact gehad omdat ik van uit België niet kon bestellen via de website!!! Ze hebben mij zeer goed geholpen en de service was Top!!! Wij zullen uw bedrijf zeker aanbevelen aan vrienden en kennissen!!!

fijn telefonisch contact.

Alles netjes af gewerkt, behulpzaam ook na telefonische vragen.

bestelling snel geleverd.

zeer correct afgehandeld, snel en netjes geleverd.

Gewoon goed en betrouwbaar

Goede service!

Ik diende snel een onderdeel nodig te hebben. Even gebeld en direct gezorgd dat ik het zsm ontving!

overzichtelijk aanbod in goede webwinkel, maar PostNL niet de beste transporteur

Op zich goede ervaringen met webwinkel en geleverde producten, maar slecht te spreken over transporteur PostNL die nu voor de tweede keer het pakket niet binnen de door hun gestelde tijd komt afleveren.

Behulpzaam bij het verhelpen van storing van mijn olie gestookte cv ketel.

Benodigd product hier het goedkoopst

Belofte op site “Levertijd: Vandaag voor 17.00u besteld, morgen in huis” niet waar gemaakt. Maar er was geen spoed bij, voor mij dus geen probleem.

Doen wat ze beloven, leveren wat hoort. Reële levertijden.

11 Handelsstraat

Kampen 8263 BE